Skip to main content

VIDEO. Un fel de „don`t drink and drive”, varianta cu telefoane mobile. Într-o campanie Orange: ce să (nu) faci cu telefonul

 
Sursa foto: Facebook Valentin Radu
Sursa foto: Facebook Valentin Radu

„Poţi face lucruri incredibile cu telefonul”. „De exemplu să uiţi o oră de el şi să te joc cu copiii tăi” sau „Să-l ţii în buzunar şi să fii atent când traversezi” ori „Să-l pui deoparte şi să ţii mâinile pe volan”.

Publicitate

Sunt câteva dintre mesajele pe care se centrează noua campanie de responsabilitate socială a operatorului Orange.

Mesaje care deja au început să apară sub formă de panouri publicitare în Bucureşti.

Scopul campaniei Orange:

„Orange îşi propune să informeze clienţii asupra avantajelor şi mai ales asupra riscurilor legate de folosirea internetului, precum şi asupra diferitelor produse şi programe pe care le pune la dispoziţia clienţilor în acest scop”, spun reprezentanţii operatorului telecom.

Planificare:

Campania „Cu toţii avem multă putere, cu toţii avem multă responsabilitate” se concentrează pe trei direcţii de acţiune:

  • petrecerea online a unui timp de calitate,
  • implicare în reducerea decalajului digital
  • folosirea mai eficientă a energiei şi a altor resurse ale planetei.

Liudmila Climoc, CEO Orange România:

„Trăim într-o lume digitală cu oportunităţi infinite de comunicare, de inovare şi eficientizare a proceselor, iar impactul tehnologiei înseamnă atât beneficii, cât şi riscuri pentru clienţii noştri, pentru societate şi pentru natură.

Suntem conştienţi de rolul important pe care Orange îl are în evoluţia revoluţiei digitale, dar şi de responsabilitatea în construirea unei lumi în care cât mai mulţi dintre noi se pot bucura de cele mai noi tehnologii cu cât mai puţine riscuri asociate.”

Campania a fost dezvoltată de Publicis Conseil (Franţa) şi se desfăşoară în mai multe ţări.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus