Skip to main content

12 luni de Netflix gratuit, în campania Vodafone și UPC de sărbători

 
12 luni de Netflix gratuit, în campania Vodafone și UPC de sărbători

Cum vrea Vodafone să atragă clienții UPC și invers. Cu o promoție de sărbători, în care pune la bătaie un abonament Netflix gratuit, pe o perioadă de un an. Clienții noi ai Vodafone primesc cadou 6 luni de Netflix.

Publicitate

Detalii despre campanie, în continuare:

Pentru Netflix gratuit timp de 12 luni:

  • Clienţii de voce mobilă Vodafone care achiziţionează un pachet UPC cu internet 500Mbps și televiziune digitală,
  • Clienţii UPC care achiziţionează un abonament mobil de voce de la Vodafone.

În plus, aceștia primesc o reducere de 2 EUR/lună la serviciile mobile cumpărate, respectiv o reducere de preţ de 10 lei/lună la ofertele de internet fix și TV.

Oferta se adresează și clienţilor comuni existenţi Vodafone și UPC care achiziţionează servicii noi și este valabilă în perioada 21 noiembrie 2019 - 15 ianuarie 2020, anunță Vodafone.

Netflix gratuit timp de șase luni:

  • Pentru cei care achiziţionează de la Vodafone abonamente mobile de voce, începând cu RED14.

Amintim că Vodafone a preluat operațiunile Liberty Global din Germania, Cehia, Ungaria și România, pentru 18,4 miliarde de euro. Anul acesta, în august a acestui an, a început procesul de integrare a celor două companii, care în final vor fi sub un singur nume, Vodafone. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Fata de Telekom, cei de la Vodafone România sunt mai corecți fata de clienți.... În ceea ce ma privește, nu am avut parte de facturi umflate....iar serviciile oferite de către Vodafone România, îmi sunt utile..... Evident.... Nu exclud și posibilitatea de a avea probleme cu Vodafone România, dar momentan, sunt mulțumit...
  • O mizerie! As putea spune ca este aceiasi practica,marca Telekom, care prosteste clientul. Sunt client UPC, dar garantat nu voi fi niciodata client Vodafone.

Trimite un comentariu