Skip to main content

Echipa „România, te iubesc” lansează o nouă carte - „Ne facem bine”

 
Echipa „România, te iubesc” lansează o nouă carte - „Ne facem bine”

„Ne facem bine” spun jurnaliştii din echipa „România, te iubesc” - Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Cristian Leonte, Paul Angelescu şi Rareş Năstase.

Publicitate

Acesta este titlul noului volum, al doilea, pe care echipa de jurnalişti îl va lansa duminică, 24 noiembrie, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus.

Cartea „Ne facem bine” spune poveştile unor români care dau din timpul lor, din priceperea lor pentru comunitate. Sau pentru bolnavi. Sau pentru săraci. Sunt oameni care au studiat sau muncit foarte mult şi au ajuns în vârfuri din meseria lor, plecând sau nu din România.

Cristian Leonte:

„Oamenii care fac binele pun în mişcare o energie care pare să continue să crească singură. Binele dezinteresat făcut comunităţii, localităţii, celor în nevoie, celor vulnerabili, creşte în primul rând prin efortul celor generoşi cu ceilalţi, dar poate cuceri inimi care nici nu ştiau că vor să ajute. Ei sunt eroii acestei cărţi. (...)

E un mic manual de “Cum se face bine”, bun de pus în practică începând chiar de azi, ca să nu ne prindă următoarea generaţie înţepeniţi tot în vechiul mod de viaţă. Deschideţi cartea şi deschideţi-vă către cei din jur, către micile obstacole care fac mari necazuri, visaţi şi îndrăzniţi. Eroii acestei cărţi pot face următoarea Revoluţie. Şi poate chiar o fac deja. Ei şi alţii, mulţi alţii care înmulţesc binele şi care încă nu au fost găsiţi. Îi vom căuta, pentru aceeaşi idee, pentru acelaşi fel în care ne iubim ţara şi iubim oamenii ei. Pentru că doar cu această energie în spatele ideilor Ne facem bine.”

Alex Dima:

„La poveştile şi oamenii din această carte mă gândesc atunci când şi eu ajung uneori, după filmări cu politicieni şi zone distruse, să cred că nu ne mai facem bine. Oamenii din această carte sunt dovada că se poate, că există speranţă, că dacă vrem putem, că prezentul şi viitorul stau în mâinile noastre. Trebuie doar să ieşim din zona de confort, să nu ne mai lamentăm şi să trecem la fapte”.

Paula Herlo:

„Eu cred că pe lumea asta există oameni lumină. Şi dacă reuşeşti să-i vezi, găseşti şi tu calea pe care să calci ca să ajungi în punctul în care să fii fericit dăruind. Eu am avut şansa să cunosc mulţi oameni lumină, să mă aşez lângă ei şi să mă bucur de strălucirea pe care faptele lor bune o aduc României. Aceşti oameni mi-au fost inspiraţie şi drum în carieră şi viaţă. În faţa lor, azi am făcut o reverenţă spunându-le povestea în noul volum România, te iubesc!, ca să rămână manual de fapte bune pentru generaţiile care vin.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Poker Star Poker Star
    Dacă personajeledomnilor deontologi "dau pentru comunitate", postul PROTV a luat de la comunitatea Românica vreo 54 milioane euro. Datorii neplatite pe vremea lui Adrian Sârbu și șterse de Guvern.

Trimite un comentariu

sus