Skip to main content

Antena 1 resuscitează formatul „Mireasă pentru fiul meu”, după aproape trei ani de pauză. Postul a anunțat castingul

 
Antena 1 resuscitează formatul „Mireasă pentru fiul meu”, după aproape trei ani de pauză. Postul a anunțat castingul

Antena 1 readuce formatul „Mireasă pentru fiul meu”, după aproape trei ani de pauză. Postul de televiziune a anunțat castingul pentru producție. 

Prima schimbare anunțată este chiar numele. Nu va mai fi „Mireasă pentru fiul meu”, ci doar „Mireasa”. 

Publicitate

Preselecțiile vor avea loc în următoarele orașe:

 • Craiova și Constanța - 24 noiembrie
 • Timișoara și Galați - 25 noiembrie
 • Cluj-Napoca și Iași - 26 noiembrie
 • Sibiu - 27 noiembrie
 • București - 6, 7 şi 8 decembrie

Istoria emisiunii. Mireasa pentru fiul meu a debutat la Antena 1 în august 2011, cu Mirela Vaida la cârmă. Show-ul matrimonial se muta atunci de la Kanal D, unde rulase pentru cinci sezoane sub titlul „Noră pentru mama”.

În 2016, actrița Paula Chirilă a preluat rolul de prezentator de la Mirela Vaida, care urma să intre în concediu de maternitate. 

De altfel, nu era singurul concediu de maternitate al Mirelei Vaida. În primăvara lui 2015, ea era înlocuită pentru câteva luni de Andreea Mantea.  

Ultimul sezon s-a încheiat la începutul anului 2017, tot cu Mirela Vaida în prim plan. Atunci, Mireasă pentru fiul meu a fost înlocuită cu formatul Prietenii de la 11, care se voia un concurent pentru Vorbește Lumea de la Pro TV. 

Despre format. Emisiunea matrimonială este făcută după formatul internațional „May I call you mom”.

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • A fost o emisiune bună, cu persoane și cu trăiri cât de cât naturale. Spre deosebire de alte emisiuni, fabricate sută la sută și cu actori ratați, dar cu pretenții de staruri.
 • Dacă o sa promoveze tot circul ieftin, personaje slab calitative ca educație și dacă se va merge tot pe invrajbire , o sa fie audienta pe măsură))
 • Decat porcaria asta de emisiune, de ce nu incear a direct cu Big Brother, formatul original, la noi a stat putin si poate acum ar merge.
 • O emisiune jalnica unde toate ***le se dau mare divie iar barbati se dau mari macho!In final sunt niste *** lesinate si ***!
 • "toate editiile au fost lider si luni si marti"
  Iar aberezi, "milica" ? In luna septembrie, "Vlad" a fost peste "Chefi la cutite" pe comercial.
  https://www.paginademedia.ro/2019/10/audiente-seriale-septembrie-2019
  https://www.paginademedia.ro/2019/10/top-emisiuni-divertisment-septembrie-2019

  Si "Chefii" tai, mereu sub "Las Fierbinti" la diferenta destul de mare.

  Pe stirile cu audiente nu mai comentezi ? Dezastru pentru "Antena 1"... Si sa nu uit, luna asta mai sunt meciuri de fotbal pe "Pro TV". Iar audienta mica pentru "antena" ta pe comercial ?
 • Pe bune că începe prostia asta?! Această emisiune care făcea femeile să uite de copii și nepoții lor. Am văzut și certuri între unele proaste din cauza emisiunii ăsteia. Pe bune?! Big brother a condus televiziunea într-o direcție greșită, născând pișori că Mireasă pentru fiul meu.
 • Mai antenistule in septembrie a pierdut , a mai pierdut si cand a fost meci mai termina cu propaganda voastra ca nu tine , manipulare scrie pe fruntea ta ,si crezi ca daca mireasa a fost in coma si acum o resusciteaza va triumfa te inseli doar daca mergi tu cu Razvan sa va cautati mireasa resuscitata
 • Doar mile si razvanel ar putea lauda asa ceva. Antenisti pana la capat. Nici urma de ceva decenta ca doar trebuie sa pupe peste tot antena. :))
 • Emisiunea a fost scoasa pentru ca manca bataie pe comercial. Dar cum antena a avut probleme sa gaseasca vreo emisiune care sa o duca mai bine pe comercial, probabil isi asuma locul 2. Oricum ar fi, daytime-ul va fi o anti-reclama pentru antena. Nu poti sa treci cu vederea combinatia dintre mireasa si acces direct. Disperarea pentru audienta naste monstrii. :))
 • "1q" baietii vor intra alaturi de mamele lor ,îti spun sigur. ,am vazut un promo pe Antena 1 si am citit si pe site-ul lor a1.ro.

Trimite un comentariu