Skip to main content

PREMIERĂ. Klaus, la liber pe Netflix. Klaus filmul. Merge şi fără abonament

 
PREMIERĂ. Klaus, la liber pe Netflix. Klaus filmul. Merge şi fără abonament

Platforma Netflix oferă, în premieră, gratuit, acces la cel mai nou film lansat de platforma VOD. Este vorba depre Klaus, primul film de animaţie făcut de Netflix.

Publicitate

Filmul Klaus va fi disponibil începând de astăzi şi până duminică, 17 noiembrie, anunţă platforma.

Klaus este disponibil pe computer sau pe un browser Android folosind ultima versiune de Chrome la acest LINK

Filmul are şi variantă dublată în limba română, vocile fiind realizate, printre alţii, de Anca Sigartău, Mioara Ifrim, Alexandru Georgescu şi Ionuţ Grama.

Klaus este comedie animată regizată de co-creatorul Despicable Me, Sergio Pablos.

Sinopsis:

„Când Jesper iese în evidenţă ca cel mai slab elev al academiei poştale, el este staţionat pe o insulă îngheţată la nord de cercul polar arctic, unde localnicii, veşnic învrăjbiţi, de abia schimbă o vorbă, darămite să îşi trimită scrisori. Jesper aproape că renunţă, dar găseşte o aliată în profesoara Alva şi îl descoperă pe Klaus, un tâmplar misterios care locuieşte singur într-o casă plină de jucării lucrate manual.

Aceste prietenii neaşteptate readuc veselia în Smeerensburg, ceea ce creează o nouă lume plină de vecini binevoitori, tradiţii magice şi ciorapi atârnaţi cu grijă pe şemineuri. O comedie animată de sărbători regizată de co-creatorul Despicable Me Sergio Pablos, KLAUS îi are în distribuţie şi pe Joan Cusack, Will Sasso şi Norm Macdonald.”

Trailerul Klaus, în continuare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus