Skip to main content

PREMIERĂ. Klaus, la liber pe Netflix. Klaus filmul. Merge și fără abonament

 
PREMIERĂ. Klaus, la liber pe Netflix. Klaus filmul. Merge și fără abonament

Platforma Netflix oferă, în premieră, gratuit, acces la cel mai nou film lansat de platforma VOD. Este vorba depre Klaus, primul film de animație făcut de Netflix. 

Publicitate

Filmul Klaus va fi disponibil începând de astăzi și până duminică, 17 noiembrie, anunță platforma. 

Klaus este disponibil pe computer sau pe un browser Android folosind ultima versiune de Chrome la acest LINK

Filmul are și variantă dublată în limba română, vocile fiind realizate, printre alții, de Anca Sigartău, Mioara Ifrim, Alexandru Georgescu și Ionuț Grama.

Klaus este comedie animată regizată de co-creatorul Despicable Me, Sergio Pablos.

Sinopsis: 

„Când Jesper iese în evidență ca cel mai slab elev al academiei poștale, el este staționat pe o insulă înghețată la nord de cercul polar arctic, unde localnicii, veșnic învrăjbiți, de abia schimbă o vorbă, darămite să își trimită scrisori. Jesper aproape că renunță, dar găsește o aliată în profesoara Alva și îl descoperă pe Klaus, un tâmplar misterios care locuiește singur într-o casă plină de jucării lucrate manual.

Aceste prietenii neașteptate readuc veselia în Smeerensburg, ceea ce creează o nouă lume plină de vecini binevoitori, tradiții magice și ciorapi atârnați cu grijă pe șemineuri. O comedie animată de sărbători regizată de co-creatorul Despicable Me Sergio Pablos, KLAUS îi are în distribuție și pe Joan Cusack, Will Sasso și Norm Macdonald.”

Trailerul Klaus, în continuare

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu