Skip to main content

Nu avem dezbatere, dar avem dezbatere-pamflet, la Starea Nației. Pătraru: „Este și o formă de protest față de anularea ideii de dezbatere electorală”

 
Nu avem dezbatere, dar avem dezbatere-pamflet, la Starea Nației. Pătraru: „Este și o formă de protest față de anularea ideii de dezbatere electorală”

Marea confruntare Iohannis - Dăncilă va avea loc la Starea nației, astăzi, de la ora 22.30, la Prima TV. Este vorba despre o dezbatere-pamflet, în care Viorica Dăncilă va fi jucată de actrița Nuami Dinescu, iar Klaus Iohannis, de Florin Constantin, membru al trupei Distractis. 

Publicitate

Întregul moment va fi „moderat” de Dragoș Pătraru.

Dragoș Pătraru:

„Sigur că e trist ceea ce se întâmplă la nivelul societății, în aceste zile. Democrația a fost pusă la colț de politicieni. Iar românii aplaudă punerea la colț a democrației, ceea ce este mai mult decât îngrijorător. Așadar, ceea ce ar trebui să fie doar amuzant este acum pentru noi și o formă de protest față de anularea, pentru prima dată după 30 de ani, a ideii de dezbatere electorală înainte de turul al doilea.

Noi continuăm să ne facem treaba, folosind uneltele umorului pentru a sancționa derapajele, indiferent de zona din care provin ele, susținând spiritul critic și combătând stereotipurile de gândire. Desigur, vom face toate astea cât timp vom mai fi lăsați. Și vom râde de ei până la capăt.”
 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @Relu
    Ce inseamna "roman pur sange"? Esti constient ca in zilele noastre exista teste ADN care pot sa-ti spuna mostenirea genetica? De ce nu-l prezinti pe-al tau, sa vedem daca esti 100% dac?
  • Parca e un blestem pentru poporul roman, sa nu poata alege un roman pur sange, patriot, cu frica de Dumnezeu, cu ganduri bune pentru parintii cu copii, pentru copii, batrani, tineri etc.
    Defapt toti se lauda ca ne vom vinde cat mai ieftin in Europa si nu numai.
    Halal.
  • In general dau pe Prima la ora emisiunii si recunosc ca, desi e mai mult de plans ce se intampla in tara asta, ma mai amuza textele si interpretarea lui Patraru. Numai ca in campania asta, probabil in ideea impartialitatii, sau ca sa umple cumva emisiunea, a tot batut moneda pe faptul ca Iohannis ar fi refuzat din aroganta ideea dezbaterii cu Dancila. Ori, eu nu l-am auzit pe ficus sa sugereze ca se considera superior intelectual, ci faptul ca nu poate discuta cu reprezentanta partidului care in ultimii ani "a fost parte activă a tuturor mîrlăniilor PSD-iste, a sprijinit activ încercările de acaparare a justiției, a fost foarte activă cînd a fost vorba să facă zid împotriva unor persoane cu probleme penale, a fost o persoană foarte activă în a guverna împotriva românilor”. Dar chestia asta au mai sustinut-o si CTP, si altii.
  • Ar fi fost atat de usor pentru Iohannis sa fie un presedinte bun, dar s-a retras intr-o zona elitista, crezand ca pentru asta a fost votat. De obicei nu merg la vot, dar atunci cand merg, votez oameni, nu partide stanga-dreapta. Sper sa castige Dancila si m-am hotarat sa votez, acum doua zile. Am obosit cu Iohannis, nici nu se poate preface ca-i plac oamenii obisnuiti.

Trimite un comentariu