Skip to main content

Telekom, campanie pentru noi clienţi pe TV: un an de HBO gratuit. În ce condiţii

 
Telekom, campanie pentru noi clienţi pe TV: un an de HBO gratuit. În ce condiţii

Operatorul de servicii de telecomunicaţii Telekom încearcă să atragă noi clienţi pe serviciile de televiziune, printr-o nouă campanie de iarnă.

Publicitate

Oferta este disponibilă pentru noii abonaţi. Aceştia vor primit HBO şi HBO GO gratuit timp de un an, anunţă Telekom într-o ofertă pentru atragerea de noi clienţi. Totodată, vor avea abonamentul 50% reducere, timp de şase luni.

De ce această ofertă? Explicaţia vine de la reprezentanţii Telekom: un studiu realizat de companie între clienţii săi arată că 84% dintre aceştia preferă ca de sărbătorile de iarnă să „să se cuibărească la căldură, în faţa televizorului, la un film bun”.

Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania:

„Întrucât sezonul cadourilor este aproape, ne-am pregătit minuţios şi suntem 100% gata să oferim românilor ceea ce îşi doresc pentru acest Crăciun. De la smartphone-uri la 0 Euro, la preţuri reduse pentru servicii fixe şi conţinut TV gratuit, avem o ofertă pentru fiecare român, precum şi oferte perfecte pentru întreaga familie. În această perioadă a sărbătorilor de iarnă, Telekom îi ajută pe clienţi să ofere cele mai dorite cadouri.“

Ofertele din campania de iarnă sunt disponibile în perioada 15 noiembrie - 31 decembrie 2019, anunţă reprezentanţii companiei Telekom.

Telekom are, potrivit celor mai recente date financiare, 1,35 milioane de abonaţi pe zona de TV.

Promoţia de iarnă a Telekom, într-o nouă campanie TV, realizată de Leo Burnett

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cătălin Cătălin
    Hbo go se închide în luna mai la anu. Cum oferă ăștia 12 luni de hbo go?
  • teodor teodor
    Degeaba dați ofertă la HBO Go dacă vă tot cade internetul în unele zone din țară.
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Ma da astia nu pleaca? De cand au aparut zvonurile tot o dau cu campanii de-astea...
  • s0rin s0rin
    ***
  • Mario del Barrio Mario del Barrio
    "un studiu realizat de companie între clienții săi arată că 84% dintre aceștia preferă ca de sărbătorile de iarnă să „să se cuibărească la căldură, în fața televizorului, la un film bun”. "

    Apoi acestia vor umple retelele de socializare cu presupusele lor poze realizate in tarile calde, unde au fost doar cu photoshop-ul.

Trimite un comentariu

sus