Skip to main content

O afacere românească, premiată în Coreea de Sud de Shinhan Financial Group

 
O afacere românească, premiată în Coreea de Sud de Shinhan Financial Group

TPS Engage, startup-ul lansat de Matei Psatta, care s-a extins în Coreea de Sud chiar anul acesta, a fost premiat de una dintre cele mai mari instituţii financiare din Coreea de Sud şi Asia.

Publicitate

TPS Engage s-a numarat printre companiile premiate de Shinhan Financial Group, una dintre cele mai mari instituţii financiare din Coreea de Sud şi Asia, în cadrul competiţiei Future's Lab, care premiază startup-uri coreene sau internaţionale cu potenţialul de a schimba viitorul industriei în care activează.

TPS este prima companie romaneasca premiata de Shinhan în cadrul proiectului şi, în urma acestui premiu, cele două companii au început discuţiile de colaborare în Coreea.

Matei Psatta, CMO TPS Engage:

„E o recunoaştere foarte importantă pentru noi, am început expansiunea în Coreea de Sud de mai puţin de 3 luni, însă deja vedem rezultate foarte promiţătoare, iar premiul primit din partea Shinhan este extrem de măgulitor pentru noi - cu siguranţă vom vedea nişte proiecte foarte interesante în partea aceasta a lumii anul viitor."

Ce este TPS Engage

TPS este un start up de tehnologie pentru publicitate outdoor, lansat de Matei Psatta şi Bogdan Savonea, gândit timp de mai mulţi ani. Anul trecut, business-ul a trecut la un nou nivel după ce a obţinut finanţare de la Techstars Dubai, pentru a realiza prima reţea interconectată la nivel global de ecrane digitale indoor şi outdoor. În vara aceasta, TPS Engage s-a extins în Coreea de Sud.

Concret, este vorba despre o platformă prin intermediul căreia utilizatorii pot demara campanii publicitare pe ecrane digitale oudoor, indiferent de oraşul sau ţara în care sunt instalate.

În plus, clienţii îşi pot programa campanii dinamice şi pot schimba automat conţinutul în funcţie de date demografice sau vânzări în timp real.

Un exemplu de campanie cumpărată de „la distanţă” este reclama cu Simona Halep în SUA de către o bancă românească. Cu câteva luni în urmă, TPS Engage a facilitat achiziţia unei reclame chiar în Time Square (New York) de către Banca Transilvania.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mark mark
    orice persoană majoră poate fi acționar la KFC, e firmă listată la BVB (Sphera Franchise Group, simbol bursier SFG) dar nu e prea profitabilă investiția, a tot scăzut de la listare...
  • Sorin Psatta Sorin Psatta
    Vă mulțumesc pentru comentarii, confirm că sunt tac-su, despre respiratul greu și îmbrăcatul în negru putem purta o discuție... Iar trimisul lui Dumnezeu pe pământ în probleme legate de KFC nu știu dacă sunt, însă cu siguranță mă simt uneori astfel hehe...
  • CM CM
    Domnule Andrei, sunteți în eroare. Domnul Psatta Sr nu este acționar majoritar la KFC. Dumnealui este trimisul lui Dumnezeu pe pâmânt în chestiuni ce țin de relația cu KFC, pentru că s-a aflat între timp, chiar și lui Dumnezeu îi plac aripioarele de pui cu mizeria aia de sos de usturoi care e delicioasă, deci e clar că Matei jr e în cârdășie cu ăștia doi, că dacă era pe bune, ajungea la chineji, nu la sudcoreeni.
  • Andrei A Andrei A
    Se stie foarte clar ca dl. Psatta Sr este actionar majoritar la KFC, iar prin aceasta influenta a atras din Coreea fonduri pentru fiul sau.
  • Principesul Dudau Principesul Dudau
    Scrieti si despre dezbaterea electorala. Ce prostie cu aria cercului lui Dancila. M-am saturat ca romanii sa le ceara oamenilor sa stie lucruri ce nu au legatura cu fisa postului. Am avut presedinte intelectual si a fost cel mai slab : Emil Constantinescu. Mirel Radoi este cel mai bun antrenor de fotbal din Romania, dar a facut scoala de antrenori la Chisinau, pentru ca Romania l-a refuzat, pe motiv ca n-a luat blestematul ala de BAC. Cand oare vom invata ca nu ne trebuie decat omul potrivit la locul potrivit, nu trebuie sa stii Neamul Soimarestilor daca vrei sa ajungi antrenor sau presedinte sau zugrav.
  • un privitor un privitor
    Exact! Noroc cu taticu care l-a educat. Si l-a educat bine. Asta e "ajutorul" dat de Sorin. In rest a ajuns acolo unde e prin forte proprii. Asa ca nu vorbi fara sa stii!
    Sorin ....e tacsu, ma! Si nu respira greu si nici nu e imbracat in negru
  • Andrei A Andrei A
    Noroc cu tăticu.

Trimite un comentariu

sus