Skip to main content

Un nou nume în juriul show-ului cu antreprenori Imperiul Leilor, de la Pro TV

 
Cristian Oneţiu
Cristian Oneţiu

Un nou antreprenor se alătură emisiunii Imperiul Leilor, de la Pro TV. Este vorba despre afaceristul Cristian Oneţiu (foto), cu business-uri în valoare de peste 100 de milioane de euro, care va intra în juriul emisiunii.

Publicitate

El deţine două companii, mai exact Life Care şi Biologistic, fiind şi printre cei 500 de oameni din topul Forbes. Înainte de a-şi lansa afacerile a riscat şi a vândut cele două apartamente pe care le deţinea familia sa.

Recent a fost anunţată în juriul emisiunii cu antreprenori şi Monica Cadogan, fondatoarea companiei Vivre.

Cristian Oneţiu, unul dintre investitorii de la Imperiul Leilor:

„Decizia de a mă implica în acest format şi în această emisiune este pentru mine o continuare firească a ultimilor ani în care am susţinut sute de antreprenori în programe de mentorat, atât personal, cât şi la distanţă. În următoarea perioadă îmi propun să fiu mult mai mult implicat ca investitor în afaceri ce au potenţial internaţional.

Sunt foarte încântat că există o astfel de emisiune în România pentru că este nevoie de o educaţie antreprenorială, a managementului banilor şi de construire a unui plan de afaceri.

Mi se pare, de asemenea, extraordinar că această emisiune promovează şi aduce în zona de televiziune, într-un format de entertainment, aceste valori care dezvoltă spiritul antreprenorial, cu accent pe construirea de planuri de proiecte funcţionale în afaceri, atribute esenţiale ale unui om adaptat, în ziua de azi”

Imperiul leilor este un format internaţional care a mai fost realizat în România de TVR, sub denumirea de Arena Leilor.

Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potenţialul ei şi să devină investitori.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Mischie Daniel Mischie
    Dragos Petrescu este un afacerist controversat, a facut multe ilegalitati, bunicul sau a fost un mare comunist, vicepresedinte la banca de comert exterior, apropiat al lui Ceausescu si securitatii, Romulus Dorin Petrescu.Dragos se da drept mare filantrop dar in realitate cheltuieste sute de mii de euro pe masini de lux si vacante scumpe, 70% din timp calatoreste in zone exotice.Cine l a cunoscut cu adevarat stie ca este un om abject, zgarcit, lipsit de empatie, are o relatie foarte proasta cu fratii lui si mama lui, este un om cu adevarat malefic, nu numai pare un robot fara suflet, chiar este.
  • dan dan
    Pe TVR aveam un Dragos Anastasiu, un Marius Ghinea, un Florin Talpes. Pe Pro, avem niste tinerei de care n-a auzit nimeni, dar care pupa unde trebuie.
  • Cornel Popescu Cornel Popescu
    Onetiu este un foarte bun vanzator si om de marketing, dar nu si om de afaceri. Se pot verifica foarte rapid rezultatele financiare ale companiilor fondate. Nu a reusit cu niciuna sa treaca de un anumit punct critic si sa creeze cu adevarat un business mare. Are gandirea inca de SRL mic, cu atat mai putin de investitor si creator de strategii complexe.
    My 2 cents..
  • ion ion
    cautand date publice despre firmele respective vad ca are mari datorii, profit mic si doar cativa angajati, in scadere. departe de ce zice el. ori sunt alte srl-uri, ori mai are mult de lucru la simularea afacerilor.
  • F F
    Ii gaseste in topul Forbes.
  • geo geo
    Încă o celebritate.
    De unde îi găsiți, fraților ?

Trimite un comentariu

sus