Skip to main content

Un nou nume în juriul show-ului cu antreprenori Imperiul Leilor, de la Pro TV

 
Un nou nume în juriul show-ului cu antreprenori Imperiul Leilor, de la Pro TV
Cristian Onețiu

Un nou antreprenor se alătură emisiunii Imperiul Leilor, de la Pro TV. Este vorba despre afaceristul Cristian Onețiu (foto), cu business-uri în valoare de peste 100 de milioane de euro, care va intra în juriul emisiunii. 

El deține două companii, mai exact Life Care și Biologistic, fiind și printre cei 500 de oameni din topul Forbes. Înainte de a-și lansa afacerile a riscat și a vândut cele două apartamente pe care le deținea familia sa. 

Publicitate

Recent a fost anunțată în juriul emisiunii cu antreprenori și Monica Cadogan, fondatoarea companiei Vivre. 

Cristian Onețiu, unul dintre investitorii de la Imperiul Leilor:

„Decizia de a mă implica în acest format și în această emisiune este pentru mine o continuare firească a ultimilor ani în care am susținut sute de antreprenori în programe de mentorat, atât personal, cât și la distanță. În următoarea perioadă îmi propun să fiu mult mai mult implicat ca investitor în afaceri ce au potențial internațional.

Sunt foarte încântat că există o astfel de emisiune în România pentru că este nevoie de o educație antreprenorială, a managementului banilor și de construire a unui plan de afaceri.

Mi se pare, de asemenea, extraordinar că această emisiune promovează și aduce în zona de televiziune, într-un format de entertainment, aceste valori care dezvoltă spiritul antreprenorial, cu accent pe construirea de planuri de proiecte funcționale în afaceri, atribute esențiale ale unui om adaptat, în ziua de azi”

Imperiul leilor este un format internațional care a mai fost realizat în România de TVR, sub denumirea de Arena Leilor.

Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potențialul ei și să devină investitori.

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Dragos Petrescu este un afacerist controversat, a facut multe ilegalitati, bunicul sau a fost un mare comunist, vicepresedinte la banca de comert exterior, apropiat al lui Ceausescu si securitatii, Romulus Dorin Petrescu.Dragos se da drept mare filantrop dar in realitate cheltuieste sute de mii de euro pe masini de lux si vacante scumpe, 70% din timp calatoreste in zone exotice.Cine l a cunoscut cu adevarat stie ca este un om abject, zgarcit, lipsit de empatie, are o relatie foarte proasta cu fratii lui si mama lui, este un om cu adevarat malefic, nu numai pare un robot fara suflet, chiar este.
  • Pe TVR aveam un Dragos Anastasiu, un Marius Ghinea, un Florin Talpes. Pe Pro, avem niste tinerei de care n-a auzit nimeni, dar care pupa unde trebuie.
  • Onetiu este un foarte bun vanzator si om de marketing, dar nu si om de afaceri. Se pot verifica foarte rapid rezultatele financiare ale companiilor fondate. Nu a reusit cu niciuna sa treaca de un anumit punct critic si sa creeze cu adevarat un business mare. Are gandirea inca de SRL mic, cu atat mai putin de investitor si creator de strategii complexe.
    My 2 cents..
  • cautand date publice despre firmele respective vad ca are mari datorii, profit mic si doar cativa angajati, in scadere. departe de ce zice el. ori sunt alte srl-uri, ori mai are mult de lucru la simularea afacerilor.

Trimite un comentariu