Skip to main content

Doi băieţi şi Martha, un nou serial la Prima TV

 
Alexandru Constantin, Oana Duţu şi Alexandru Ionescu, personaje principale în Doi băieţi şi Martha
Alexandru Constantin, Oana Duţu şi Alexandru Ionescu, personaje principale în Doi băieţi şi Martha

O nouă miniserie vine la Prima TV. Postul de televiziune va lansa în curând miniseria „Doi băieţi şi Martha”, un proiect al regizorului şi scenaristului Jamil Hendi.

Publicitate

Miniseria, o co-producţie Prima TV şi Cortina Entertainment, aduce în atenţia publicului o abordare originală a prieteniei. „Povestea este inedită, cu trei personaje, doi băieţi şi o fată care caută răspunsuri la problemele lor, într-un context comic şi misterios în acelaşi timp”, spun reprezentanţii Prima TV.

Alex (Alexandru Ionescu) este un puşti din provincie care se mută în capitală pentru a-şi urma visul: acela de a cânta. Dupa prima zi petrecută în Bucureşti, el află pe propria piele că nu tot ce zboară se mănîncă şi pentru a supravieţui trebuie să renunţe la naivitate. Alex îl întâlneşte pe Victor (Alexandru Constantin - prezentatorul emisiunii Flash! Monden), singurul care încearcă să-l ajute şi între cei doi se leagă o prietenie. Invitat la Victor acasă, Alex descoperă că noul lui prieten nu locuieşte singur şi astfel apare in viaţa lor Martha (Oana Duţu), iar cei trei leagă o prietenie inedită.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Din ce citesc aici, scenariul este asemanator cu al serialului New Girl.
  • Gabi Gabi
    Canalul ăsta ar putea deveni un bun concurent pentru Pro și Antenă, cu un proprietar care să-si dea interesul, un management profesionist și un buget pe măsură. Succes noului serial.
  • George M George M
    bine prima tv, postul meu preferat!
    de când așteptam un nou serial făcut de voi!!!

Trimite un comentariu

sus