Skip to main content

Doi băieți și Martha, un nou serial la Prima TV

 
Doi băieți și Martha, un nou serial la Prima TV
Alexandru Constantin, Oana Duțu și Alexandru Ionescu, personaje principale în Doi băieți și Martha

O nouă miniserie vine la Prima TV. Postul de televiziune va lansa în curând miniseria „Doi băieți și Martha”, un proiect al regizorului și scenaristului Jamil Hendi.

Miniseria, o co-producție Prima TV și Cortina Entertainment, aduce în atenția publicului o abordare originală a prieteniei. „Povestea este inedită, cu trei personaje, doi băieți și o fată care caută răspunsuri la problemele lor, într-un context comic și misterios în același timp”, spun reprezentanții Prima TV.

Publicitate

Alex (Alexandru Ionescu) este un puști din provincie care se mută în capitală pentru a-și urma visul: acela de a cânta. Dupa prima zi petrecută în București, el află pe propria piele că nu tot ce zboară se mănîncă și pentru a supraviețui trebuie să renunțe la naivitate. Alex îl întâlnește pe Victor (Alexandru Constantin - prezentatorul emisiunii Flash! Monden), singurul care încearcă să-l ajute și între cei doi se leagă o prietenie. Invitat la Victor acasă, Alex descoperă că noul lui prieten nu locuiește singur și astfel apare in viața lor Martha (Oana Duțu), iar cei trei leagă o prietenie inedită.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Canalul ăsta ar putea deveni un bun concurent pentru Pro și Antenă, cu un proprietar care să-si dea interesul, un management profesionist și un buget pe măsură. Succes noului serial.

Trimite un comentariu