Skip to main content

Netflix anunță premiera La Casa de Papel 4

 
Netflix anunță premiera La Casa de Papel 4

La Casa de Papel, serialul-fenomen marca Netfilx, va veni cu sezonul patru în anul 2020. Netflix a anuțat, pe pagina sa de Facebook, premiera celei de-a patra părți a faimoasei producții spaniole: pe 3 aprilie 2020

Publicitate

Conform Netflix, producția spaniolă este cel mai urmărit serial străin, într-o altă limbă decât engleză, de pe platforma video. Numai în prima săptămână de la lansarea celei de-a treia părți (care a avut premiera pe 19 iulie), producția La Casa de Papel a fost urmărită de peste 34,4 milioane de conturi Netflix. 

Mai mult, producția dramatică a luat un premiu Emmy, la ediția din acest an a galei. 

Actorul Alvaro Morte este El Professor, creierul din spatele unei bande de hoți, pe care îi recrutează pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Oamenii lui primesc drept pseudonime nume de capitale ale lumii: Berlin, Rio, Lisbon, Tokyo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mihai, ești un idiot. Nu e o jignire, e titlul unui roman de Dostoievski. Dacă tu, cu al tău creier de molusca ai impresia ca serialul e cunoscut doar datorita melodiei la care faci referire nu înseamnă că așa este. Apoi, ***, cum sa anulezi un serial care a spart toate barierele de audienta la nivel mondial? Cum sa anulezi un serial în care niște oameni obișnuiți se iau la trântă cu un stat corupt, asupritor și nedrept și îl inving? Eu, dacă as putea, te-as "anula" pe tine, oricum faci în zadar umbra pământului.
  • @Mihai: e trista viata fara abonament la Netflix, nu-i asa? Pareristi si hateri inutili peste tot. Nu mai bine faci ceva in viata decat sa stai sa arunci cu vorbe pe net? Ciao, Bella!
  • Cand mai multa lume il stie dupa melodia "Bella Ciao", decat numele lui real sau ce se intampla acolo, e cam mult sa sjunga la sezonul 4... Ar trebui anulat.

Trimite un comentariu