Skip to main content

Netflix anunţă premiera La Casa de Papel 4

 
Netflix anunţă premiera La Casa de Papel 4

La Casa de Papel, serialul-fenomen marca Netfilx, va veni cu sezonul patru în anul 2020. Netflix a anuţat, pe pagina sa de Facebook, premiera celei de-a patra părţi a faimoasei producţii spaniole: pe 3 aprilie 2020.

Publicitate

Conform Netflix, producţia spaniolă este cel mai urmărit serial străin, într-o altă limbă decât engleză, de pe platforma video. Numai în prima săptămână de la lansarea celei de-a treia părţi (care a avut premiera pe 19 iulie), producţia La Casa de Papel a fost urmărită de peste 34,4 milioane de conturi Netflix.

Mai mult, producţia dramatică a luat un premiu Emmy, la ediţia din acest an a galei.

Actorul Alvaro Morte este El Professor, creierul din spatele unei bande de hoţi, pe care îi recrutează pentru a-şi duce planul la bun sfârşit. Oamenii lui primesc drept pseudonime nume de capitale ale lumii: Berlin, Rio, Lisbon, Tokyo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    De cand Rio e capitală? Halal media
  • Romulus Romulus
    O mai mare porcarie e greu sa gasesti dar neavand ce face ma uit ca prostu seara de seara
  • Marius Guta Marius Guta
    Mihai, ești un idiot. Nu e o jignire, e titlul unui roman de Dostoievski. Dacă tu, cu al tău creier de molusca ai impresia ca serialul e cunoscut doar datorita melodiei la care faci referire nu înseamnă că așa este. Apoi, ***, cum sa anulezi un serial care a spart toate barierele de audienta la nivel mondial? Cum sa anulezi un serial în care niște oameni obișnuiți se iau la trântă cu un stat corupt, asupritor și nedrept și îl inving? Eu, dacă as putea, te-as "anula" pe tine, oricum faci în zadar umbra pământului.
  • unu unu
    @Mihai: e trista viata fara abonament la Netflix, nu-i asa? Pareristi si hateri inutili peste tot. Nu mai bine faci ceva in viata decat sa stai sa arunci cu vorbe pe net? Ciao, Bella!
  • Valentin Valentin
    Nu mă așteptam așa repede să apară continuare din sezonul 3 ! De-abia aștept este un super serial !
  • Mihai Mihai
    Cand mai multa lume il stie dupa melodia "Bella Ciao", decat numele lui real sau ce se intampla acolo, e cam mult sa sjunga la sezonul 4... Ar trebui anulat.

Trimite un comentariu

sus