Skip to main content

Mona Opran părăseşte Cheil | Centrade. Cine va conduce agenţia

 
Mona Opran părăseşte Cheil | Centrade. Cine va conduce agenţia

Mona Opran, COO Cheil | Centrade South East Europe, părăseşte hubul Cheil din sud-estul Europei după 15 ani alături de grupul Centrade, anunţă grupul de comunicare.

Publicitate

Mona Opran va colabora în continuare cu agenţia în calitate de consultant senior pentru proiecte specifice, în timp ce Radu Florescu va prelua rolul de COO / CEO, anunţă Centrade.

Noul comitet executiv este format din Sergiu Vendigler în calitate de CFO, Gabriela Nanu şi Carmen Miruţă – Business Directors cu prerogative extinse pentru New Business, Nicoleta Iordache – Head of Digital Intelligence and Analytics (divizia de analiză a datelor - DIA) şi Mihai Gongu în calitate de Executive Creative Director CEE.

Anunţând plecarea Monei Opran, Radu Florescu, CEO Cheil | Centrade, a subliniat că „agenţia este ceea ce este astăzi în mare parte datorită ei. Ne-am confruntat cu provocările unei pieţe în schimbare, concurenţa şi natura unei economii globale dinamice, timp în care Mona a reprezentat o ancoră de stabilitate şi un partener de încredere. Ea a adus o perspectivă diferită, o atitudine proactivă, inteligenţă şi zâmbete”.

Mona Opran:

„A fost o onoare pentru mine să lucrez în această agenţie mai bine de 15 ani. Am avut ocazia să cunosc oameni minunaţi, să coordonez echipe talentate, să construiesc mărci puternice şi să implementez proiecte extraordinare în regiune. Cel mai important, am avut şansa să fiu în linia întâi a procesului de transformare de care are nevoie agenţia şi industria noastră de astăzi. Acum simt că toate aceste experienţe şi cunoştinţe îşi vor găsi un sens nou fiind împărtăşite cu noua generaţie de creativi şi antreprenori din industrie, prin proiecte de mentorat, training şi consultanţă în transformarea afacerilor.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus