Skip to main content

Mircea Radu, pe scena Operei, alături de Andra. Cu ce ocazie?

 
Mircea Radu, pe scena Operei, alături de Andra. Cu ce ocazie?

Ipostază mai puţin obişnuită pentru realizatorul TV Mircea Radu. El a cântat pe scena Operei Naţionale, alături de Andra. Cu ce ocazie?

Publicitate

Înainte, ce spune realizatorul despre cum a ajuns să cânte.

Mircea Radu, pentru Paginademedia.ro:

"În specialul de Crăciun, de la Opera Română, Cătălin Măruţă şi Andra m-au invitat să cânt un colind pe scena împreună cu Andra, iar asta este o chestiune extraordinără".

A mai cântat?

"E pentru prima dată când urc pe scenă în calitatea de cântăreţ cu una dintre marile voci ale României", spune Mircea Radu.

Concert caritabil

Spectacolul în care a cântat Mircea Radu a avut loc luni seara şi a fost un concert caritabil.

Andra şi invitaţii săi, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, au concertat în faţa a peste 800 de invitaţi, companii şi vedete, în beneficiul pacienţilor de la HOSPICE Casa Speranţei. Prezentator: Cristian Leonte.

30 de companii au donat, în total 205.000 de euro pentru Hospice Casa Speranţei. Proiectul a fost iniţiat de Carrefour.

Proiect cu tineri cu Sindrom Down

Mircea Radu va apărea într-o nouă emisiune, pe TVR, începând din 23 decembrie. Formatul este unul atipic pentru piaţa de divertisment: un reality show în care opt tineri cu sindrom Down pornesc într-o călătorie prin ţară.

„Omul care prezintă un astfel de format trebuie să ştie să asculte şi să fie empatic”, spune Mircea Radu despre noul proiect pe care-l va prezenta la TVR 1 într-un interviu acordat Paginademedia.ro.

„Down the Road – Aventura este un show de emoţie şi care va reuşi să schimbe percepţii. Eu şi echipa ne-am făcut meseria cu cele mai curate gânduri, iar dacă asta se simte şi trece dincolo de ecran cred că se va simţi şi în audienţe”, a fost răspunsul prezentatorului TV la întrebare legată de impactul pe care îl va avea reality show-ul.

Detalii despre noul format prezentat de Mircea Radu pe TVR, aici.

Citeşte şi: INTERVIU. Mircea Radu, despre emisiunea cu tineri cu Sindrom Down: „E un show de emoţie. Era absolut istovitor la filmări, dar foarte frumos”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus