Skip to main content

Schimbare la Kanal D. Serialul Moldovenii, mutat la o altă oră

 
Schimbare la Kanal D. Serialul Moldovenii, mutat la o altă oră

Serialul de comedie „Moldovenii”, de pe Kanal D, se vede din această săptămână mai devreme. Difuzat până acum de la 22.00 la 23.15, din această sâmbătă serialul va fi difuzat de Kanal D începând cu ora 20.00.

Publicitate

Serialul vine pe locul emisiunii Se strigă darul, care a ajuns la final, anunţă postul de televiziune.

Totodată, postul anunţă că cea mai recentă difuzare a serialului Moldovenii, cea de sâmbătă, 30 noiembrie, a pus Kanal D pe locul al doilea în topul televiziunilor, la nivel naţional. Pe intervalul de difuzare, serialul a avut peste un milion de telespectatori. Kanal D a fost al doilea, după Antena 1, care avea aproape 1,2 milioane de telespectatori.

Serrialul Moldovenii a debutat la Kanal D la jumătatea lunii noiembrie. Producţia este creată în colaborare cu trupa „3 Chestii”, umorişti care au creat un canal de YouTube cu peste un milion de abonaţi.

Echipa „3 Chestii”: Petronel Gabriel Gongeanu, Iulian Mehedinţ, Radu Ţibulcă, Vasile Panţiru, Andreea Lodbă, Claudiu Dobriţă, Aida Ioana Cojocariu şi Bogdan Burţilă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • FLORIN FINARU FLORIN FINARU
    Pe deplin rizibil ceea ce face Kanal D... Să investești într-o producție, ca să cucerești audiența cu ...amatori??? Este adevărat că publicul a tot involuat, dar oare cam cât de jos crezi tu că a a ajuns țărișoara asta, Kanal D??? Trupa respectivă - cu ale sale scurtmetraje - de fapt scurt..CIRCuitează arta (făcând deseori inclusiv ...circ la propriu și ieftin ca braga...) considerând arta un soi de apendice Google menit să crească producția pe "cap de vită furajată" și îndoctrinându-și sistematic numeroșii receptaculi cu noua "ideologie"... asta în timp ce valori autentice de prin teatrele patriei performează nebăgate în seamă...
  • Relu Relu
    Regret dar serialul este fff slab. S-apoi vine si dupa serialul de succes al ProTv-ului Las Fierbinti care legat de tipul subiectului a rezolvat problema. Am spus si la aparitia serialului Mangalita la Antena 1, de asemenei fff slab, ca deja e prea mult pentru aceeasi tema de serial, pentru ca acum si cu serialul Moldovenii sa fie peste poate de mult. Variatiuni (slabe) pe aceeasi tema. Ce-ar fi sa se mai produca si serial cu Ardelenii, sau Maramuresenii, sau Banatenii etc. Nu mai cheltuiti banii degeaba cu asemenea productii.
  • Hasmote Hasmote
    Umor sec, copie dupa las fierbinti ca si Mangalita, fara haz fara nimic....totusi audienta are,posibil Moldoveni ***!!
  • Gabi Gabi
    Ar fi frumos sa respectati traditia si sa publicati topul audientelor de 1 dec. :)

Trimite un comentariu

sus