Skip to main content

Serialul Friends iese de pe Netflix, în SUA, la 1 ianuarie. Ce se întâmplă în România

 
Serialul Friends iese de pe Netflix, în SUA, la 1 ianuarie. Ce se întâmplă în România

Abonaţii Netflix din SUA se pregătesc să-şi ia la revedere de la Friends. De la 1 ianuarie, producţia Friends, unul dintre cele mai de succes seriale de comedie, iese de pe platforma video.

Publicitate

Netflix a pierdut drepturile pentru Friends, după ce Warner Media, cel care deţine serialul, a anunţat că va lansa anul viitor propria platformă video, HBO Max, care va încorpora, printre altele, întreaga arhivă a companiei.

Ce se va întâmpla în România, unde serialul este de asemeni disponibil?

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Netflix au declarat că serialul Friends nu iese de pe platformă la începutul lui 2020, şi va fi în continuare disponibil pentru abonaţii din România. Cel puţin pentru moment.

Serialul de comedie a intrat în România, pe Netflix, cu toate cele 10 sezoane, începând din 1 ianuarie 2018.

Platforma a plătit bani grei pentru a aduce serialul. NYTimes relata în decembrie 2018 că Netflix ar fi plătit 100 de milioane de dolari pentru a prelungi, în 2019, contractul de licenţiere. Aceeaşi sursă menţionează că anterior Netflix ar fi plătit 30 de milioane de dolari.

Citeşte şi:

VIDEO. Se pregăteşte un concurent pentru Netflix: HBO Max. Va fi noua „casă” pentru Friends

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Laje Laje
    Bogdy se vede ca ești *** Sunt diferite, iar ce spui tu nu are nici-o logică. Este poate cel mai bun, ce spui tu de Seinfeld și smash deja o ei razna. Di acelea sunt date la tv. Părerea mea este ca cei de la netflix pierd din ce în ce mai mult, și ca în curând nu vor mai avea nimic ce nu este făcut de ei. Doar niște măgari
  • Bogdy1947 Bogdy1947
    Oricum o da non stop pe Comedy Central de o stie fiecare pe dinafara de s-au plictisit toti de el. Mai bine ar da Seinfeld sau MASH care oricum sunt de 100 de ori mai bune. Cei care se uita la Friends sunt cei care au votat cu Dancila.

Trimite un comentariu

sus