Skip to main content

Serialul Friends iese de pe Netflix, în SUA, la 1 ianuarie. Ce se întâmplă în România

 
Serialul Friends iese de pe Netflix, în SUA, la 1 ianuarie. Ce se întâmplă în România

Abonații Netflix din SUA se pregătesc să-și ia la revedere de la Friends. De la 1 ianuarie, producția Friends, unul dintre cele mai de succes seriale de comedie, iese de pe platforma video. 

Netflix a pierdut drepturile pentru Friends, după ce Warner Media, cel care deține serialul, a anunțat că va lansa anul viitor propria platformă video, HBO Max, care va încorpora, printre altele, întreaga arhivă a companiei.

Publicitate

Ce se va întâmpla în România, unde serialul este de asemeni disponibil?

Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții Netflix au declarat că serialul Friends nu iese de pe platformă la începutul lui 2020, și va fi în continuare disponibil pentru abonații din România. Cel puțin pentru moment. 

Serialul de comedie a intrat în România, pe Netflix, cu toate cele 10 sezoane, începând din 1 ianuarie 2018. 

Platforma a plătit bani grei pentru a aduce serialul. NYTimes relata în decembrie 2018 că Netflix ar fi plătit 100 de milioane de dolari pentru a prelungi, în 2019, contractul de licențiere. Aceeași sursă menționează că anterior Netflix ar fi plătit 30 de milioane de dolari. 

Citește și: 

VIDEO. Se pregătește un concurent pentru Netflix: HBO Max. Va fi noua „casă” pentru Friends

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Bogdy se vede ca ești *** Sunt diferite, iar ce spui tu nu are nici-o logică. Este poate cel mai bun, ce spui tu de Seinfeld și smash deja o ei razna. Di acelea sunt date la tv. Părerea mea este ca cei de la netflix pierd din ce în ce mai mult, și ca în curând nu vor mai avea nimic ce nu este făcut de ei. Doar niște măgari
  • Oricum o da non stop pe Comedy Central de o stie fiecare pe dinafara de s-au plictisit toti de el. Mai bine ar da Seinfeld sau MASH care oricum sunt de 100 de ori mai bune. Cei care se uita la Friends sunt cei care au votat cu Dancila.

Trimite un comentariu