Skip to main content

VIDEO. Simona Halep despre Diaspora, în prime-time pe televiziuni din Spania şi Italia. Cine a sponsorizat apariţia

 
VIDEO. Simona Halep despre Diaspora, în prime-time pe televiziuni din Spania şi Italia. Cine a sponsorizat apariţia

Îi vezi? Sigur îi vezi. Sunt acolo, în birou, la calculator. În construcţii, în spitale, în firme, în fermele voastre sau oriunde e nevoie. Sigur îi vezi, că fac treabă şi asta se vede. Ei sunt românii. Dacă ştii unul, felicită-l de 1 Decembrie, de Ziua României. Spune-i: „La mulţi ani!

Publicitate

Astfel a sunat mesajul Simonei Halep din spoturile difuzate pe televiziuni din Spania şi Italia, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Clipurile, difuzate în limba română, au venit cu subtitrare în spaniolă şi italiană.

„Mai devreme am vazut acest video pe Canale 5 Mediaset din Italia şi nu-mi venea să cred că aud limba mea :)”, a fost mesajul unui român postat pe YouTube la clipul Simonei Halep.

Campania a fost derulată de Banca Transilvania, în colaborare cu agenţiile Next Advertising şi Three Creatives pentru zona creativă şi cu MediaConsulta pe TV si Havas pe online.

De ce o campanie centrată pe românii din Diaspora?

Mădălina Pol, şef birou Marketing Banca Transilvania:

„Ne-am gândit mult. De fapt 1 Decembrie e ziua României şi a tuturor românilor. Oriunde ar fi ei. Ne-am gândit că aici la noi acasă, e o desfăşurare mare de forţe – paradă, concerte şi multe multe happening-uri organizate de companii şi autorităţile locale. Pe de altă parte, românii din străinătate nu se bucură de tot acest vibe şi parcă de mândria naţională de aici.

Am vrut să sărbătorim toţi românii şi atunci am lansat această campanie internaţională, împreună cu Simona Halep, unul dintre cei mai mari ambasadori ai României în lume.”

Clipurile, cu subtitrare în limbile spaniolă şi italiană, au fost difuzate în prime-time pe cele mai urmărite staţii TV din fiecare ţară, Telecinco (Spania) şi Canale 5 (Italia).

Campania Banca Transilvania a avut şi o variantă locală a spotului cu Simona Halep, cu un mesaj puţin schimbat: hai să-i mai sunăm din când în când să ştie că suntem alături de ei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus