Skip to main content

Pentru cine a lăsat Anamaria Prodan „dragostea rurală” de la Pro TV. Reality-ul Prodanca şi Reghe revine la TV

 
Pentru cine a lăsat Anamaria Prodan „dragostea rurală” de la Pro TV. Reality-ul Prodanca şi Reghe revine la TV

Anamaria Prodan şi-a găsit o nouă televiziune după despărţirea de Pro TV. Aceasta va fi din nou personaj principal în emisiunea „Prodanca şi Reghe – Preţul succesului”, ce va fi difuzată Antena Stars, anunţă TVmania.

Publicitate

Postul de televiziune Antena Stars va continua astfel seria reality-show-ului Prodanca si Reghe' cu sezonul numărul cinci. Emisiunea va fi o continuare a reality-show-ului care a fost difuzat la Euforia TV (actualul Happy Channel) timp de patru ani şi a avut şase sezoane.

Vor fi imagini din Las Vegas, Italia şi Dubai (ţara în care locuieşte în mare parte alături de soţul ei, antrenorul Laurenţiu Reghecampf).

Anamaria Prodan, la Xtra Night Show:

„Emisiunea va continua de unde s-a terminat, în America. Este un remember al acestor ani. Ce am făcut şi unde am ajuns. Am camerele cu mine peste tot.”

Amintim că Anamaria Prodan a încheiat colaborarea cu Pro TV în luna octombrie a anului trecut, când avea în pregătire al treilea sezon al emisiunii Gospodar fără pereche.

La câteva zile după anunţul despărţirii, Pro TV a anunţat noua prezentatoare a reality-show-ului, Geanina Ilieş, fostă prezentatoare de ştiri la Observatorul Antenei 1 şi fostă concurentă în emisiunea Ferma - un nou început, difuzată în primăvara lui 2019.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vasile vasile
    slabut
    de la o emisiune unde aveai audienta mare te muti la o emisiune unde audienta va fi sub top 5
  • Georgian Georgian
    A schimbat televiziunea pentru ca ei i se potriveste acest tip de emisiune. La Pro prezenta ceea ce era in mare dupa un scenariu si atat. Acest tip de emisiune a facut-o ani de zile si e obisnuita sa fie filmata non-stop. E clar ca aici suma de bani pe care o va primi va fi cu mult mai ridicata decat la Protv. Nu oricine se lasa filmat in orice moment din viata, e clar un contract pe multi bani. Acum depinde daca audienta va scoate acesti bani investiti.
  • Mile Mile
    A lăsat așa o tv mare , bravo ei merita

Trimite un comentariu

sus