Skip to main content

Comentatorul Bogdan Socol, de la DigiSport pe B1 TV: „Conflictele cu conducerea s-au acutizat”. Pleacă la nici şase luni de la revenirea în staţia de sport

 
Foto | DigiSport
Foto | DigiSport

DEMISIE. A doua aventură la DigiSport nu a durat mult. Comentatorul Bogdan Socol părăseşte, din nou, după jumătate de an, staţia RCS.

Publicitate

„Ultima mea zi pe post va fi vineri”, a spus comentatorul pentru Paginademedia.ro.

De la DigiSport, se va vedea la postul B1 TV, unde va realiza emisiune „Un pont pe zi”.

Colaborarea lui Socol nu va fi direct cu B1 TV, ci cu compania Pariuri1x2.ro, care produce emisiunea împreună staţia de ştiri.

Un pont pe zi este o producţie live, difuzată de luni până vineri de la miezul nopţii (00:00-00:30), după Lumea lui Banciu.

Reamintim că Bogdan Socol şi-a reluat rolul de comentator sportiv în august 2019, după doi ani de pauză.

Conflicte cu conducerea DigiSport, un alt motiv al plecării

Emisiunea de la B1 TV nu este şi singurul motiv al plecării. În spatele deciziei de a părăsi Digi ar mai fi fost şi un conflict cu conducerea, care s-ar fi acutizat în ultimele luni:

S-au acutizat conflictele cu conducerea DigiSport. Eforturile mele nu au fost apreciate şi a am ajuns să fiu singurul comentator al postului care nu se aude şi pe DigiSport 1. Practic, sunt interzis acolo", susţine el.

N-am mai apărut nici pe post, ca invitat în emisiuni. "Când revenit în august (n.r. - după o pauză de doi ani) mi-am zis că indiferent ce meciuri îmi vor da, eu le voi comenta pe toate ca şi cum ar fi o finală de Cupă Mondială”, a mai adăugat Socol.

A mai spus că a depus şi o plângere la Consiliul pentru Combaterea Discriminării, în legătură cu „faptul că nu sunt lasat să comentez meciuri pe DigiSport 1”, după cum spune chiar el.

Nu în ultimul rând, a vorbit şi despre proiectele viitoare pe care le va avea:

Anul acesta o să scot o carte - 100 de sportivi legendari. De asemenea, mai colaborez şi cu site-ul elitaromâniei.ro. Acum am libertatea de a mă dezvolta personal”, conchide Socol.

Socol plecase, tot de la DigiSport, în 2017. Atunci, el era în concediu de paternitate, dar părăsea postul şi pe fondul unor neîntelegeri cu managementul de atunci şi a faptului că era comentator pe meciuri mai puţin importante şi nu pe canalul principal Digisport 1.

Carte de vizită. Socol şi-a inceput cariera sportivă la redacţia de sport a TVR, în anul 2000, iar apoi şi-a continuat activitatea profesională la Realitatea TV, TV Sport, National TV şi GSP TV.

Bogdan Socol a intrat în echipa Digi Sport încă de la începuturile proiectului. Din 2009, timp de opt ani a activat la Digi Sport, în calitate de comentator sportiv şi realizator al emisiunii Fotbal European.

Are în spate 15 ani de comentariu sportiv şi a adunat 2210 meciuri de fotbal din spatele microfonului.

În cei doi ani de pauză (2017-2019), Socol a avut apariţii şi în emisiunea Exatlon, de la Kanal D. A comentat traseele competiţiei, timp de o luna, în alternanţă cu Cosmin Cernat.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Unul drept Unul drept
    Cel mai tare comentator,Niculescu,la un derby Barca-Real ca la Voluntari-Clinceni ,nici o emoție...
  • Radu Radu
    Cel mai penibil a fost si va ramane Andrei Niculescu. Voce zero, tipul de comentator care se fereste sa critice vreo echipa sau vreun arbitraj pentru a nu fi apoi injurat sau blamat pe retelele de socializare. N-are cojones, asta e!
  • Tudor Tudor
    Angheluta si Stefanescu sunt cei mai penibili. Dau pe mute cand ii aud.
    Ironii ieftine la adresa tuturor in afara celor de la CFR, banuiesc ca sunt pe statul lor de plata.
  • Marius Marius
    Offf nu imi vine sa cred ca am scapat de comentariile acestui individ,incapabil sa urmsreasca jucatorii ibtr-un mrci de fotbal ; el mascheaza aceasta incapacitate inttoducand in comentarii statistica cat cuprinde;plus o voce imposibila si enervanta
  • Radu Radu
    Eu nu pricep cum a fost angajat pe un post care necesita voce un tip din categoria ***. Nu ai cum sa comentezi vreo competitie sportiva atata timp cat vocea ta alunga efectiv publicul de pe post. Pur si simplu e de neascultat mai ales cand zbiara.
  • Iulian Iulian
    "Socol și-a inceput cariera sportivă la redacția de sport a TVR". Pe bune? Dacă și individul asta are cariera sportivă, atunci sportivii adevărați ce cariera au? Nu stiu ce e atât de interesant la acest personaj de îl bagati atât de mult în seama.
  • claudiiu claudiiu
    Pentru @ Jeef Bezos te referi cumva la Bogdan Scorpie așa e cu Ligue 1
  • Socolinho Socolinho
    Asta vrea sa fie noul Ilie Dobre?

    Intrebarea corecta e ce a cautat el atata timp la derby-uri si emisiuni TV?
  • Jeff Bezos Jeff Bezos
    Pentru mine Socol era decent, nici cel mai slab dar nici cel mai bun. Si oricum a ramas in istorie cu celebrul "Uiiiiiii, Dumnezeuleeee!!!" (cunoscatorii stiu la ce ma refer).

    Topul personal ar fi:
    George Dobre (cel mai constant)
    Andrei Niculescu
    Dragos Caretas (are un timbru placut, pacat ca il auzim din an in Pasti la vreun meci de Liga II).

    Plutonul:
    Ionut Angheluta (in scadere, parca devine tot mai antipatic).
    Adrian Soare
    Andrei Tivilichi
    Bogdan Socol
    + comentatorul specializat pe Ligue 1 care tot foloseste obsesiv expresia "cod de semnalizare" la faze fixe (nu i-am retinut numele).

    Pe ultimul loc il pun pe Dan Stefanescu, efectiv schimb canalul cand il aud, cel mai slab comentator din tot trustul Digi, indiferent de sport.
  • 121 121
    E sa vedeti ca nu il va prinde europenele la B1
  • mile mile
    bravo socol, aia nu e tv ce fac ei
  • Adi Adi
    El, ca și comentator este intr-adevar o catastrofă. Însă asta nu înseamnă că e normal ce i se intamplă. Si sigur, nu calitatea de comentator este cauza. La Digi este o adevărată pușcărie, o atmosferă de teroare. Nu întâmplător multi isi pun mâinile in cap si pleacă la prima ofertă.
  • radu radu
    nu imi place ca si comentator, personal, cred ca nu are voce, dictie pentru meseria asta . De ce vroia neaparat pe DG 1 nu inteleg, poate lua bani mai multi altfel nu vad o importanta ca esti pe 1 sa pe 2, cine e pasionat de fotbal te urmareste
  • teodor teodor
    Alucrat și la boom sport o perioadă.
  • geo geo
    Unii par a suferi de mania persecuției.
    E adevărat că și unii șefi sunt răi.
    Dar, probabil, au avut motivele lor.
    Nu toată lumea poate comenta la Digisport 1 !

Trimite un comentariu

sus