Skip to main content

Barna: „Există discuţii cu Moise Guran pentru a veni în proiectul Alianţei”. Ce spune jurnalistul?

 
Barna: „Există discuţii cu Moise Guran pentru a veni în proiectul Alianţei”. Ce spune jurnalistul?

Moise Guran este aproape de o trecere în zona politică. Dan Barna, liderul USR, confirmă că există discuţii cu jurnalistul Europa FM pentru şefia campaniilor electorale din acest an, scrie HotNews.ro.

Publicitate

Barna a confirmat că există discuţii cu Moise Guran, dar şi cu alte persoane din spaţiul public, menţionează aceeaşi sursă.

Declaraţia lui Dan Barna vine după ce, astăzi, ziarul Libertatea a scris că liderii USR-PLUS, Dacian Cioloş şi Dan Barna, i-au propus lui Moise Guran de la Europa FM să coordoneze campaniile electorale din 2020.

Guran a confirmat, pentru HotNews.ro, că „a fost invitat la discuţii”.

Nu ar fi primul nume de la Europa FM care intră în proiectul USR. Fostul şef al ştirilor, Teodor Tiţă, a făcut parte din echipa de campanie a lui Dan Barna, în toamna anului trecut.

Anul trecut, alte două nume din presă au intrat politică. Este vorba despre Carmen Avram (Antena 3) şi Rareş Bogdan (Realitatea TV) au candidat şi au obţinut posturi de europarlamentari din partea PSD, respectiv PNL.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • motanes motanes
    Există o mare diferență aici. Carmen Avram și Rareș Bogdan au căpătat chiar funcții politice, au candidat pe funcții alese, fac parte din Parlamentul European. La Moise Guran e altceva. El oferă consultanță media. Practic îi învață pe cei de la USR-PLUS cum să comunice eficient cu mass-media și populația.

Trimite un comentariu

sus