Skip to main content

După PNL, şi PSD şi-a luat candidat de pe TV. Carmen Avram, de la În Premieră, pe listele PSD

 
După PNL, şi PSD şi-a luat candidat de pe TV. Carmen Avram, de la În Premieră, pe listele PSD

PNL l-a pus pe Rareş Bogdan (Realitatea TV), în fruntea listelor pentru alegerile europarlamentare. Iar PSD şi-a luat la rândul său candidat de pe TV.

Publicitate

Carmen Avram, prezentatoare a emisiunii de reportaje În Premieră, de la Antena 3, a intrat direct pe poziţia a doua pe listele de la europarlamentare, anunţă HotNews.ro.

Jurnalista vine imediat după Rovana Plumb, care deschide lista, şi deasupra unor nume vechi din PSD, cum ar fi Claudiu Manda, Dan Nica sau Maria Grapini (care este şi în prezent europarlamentar PSD).

„Îi urăm succes lui Carmen şi îi mulţumim pentru tot ceea ce a adus echipei şi publicului Antena3!”, i-a urat Consiliul Director Antena 3, într-un comunicat postat pe site.

Totodată, Carmen Avram a declarat: „Voi face şi politică aşa cum am făcut şi presă: onest, curajos, cu mintea limpede şi cu tot sufletul.”

Odată cu anunţarea candidaturii, Carmen Avram nu va mai putea să apară pe sticlă în calitate de prezentator. Portrivit Codului Audiovizual,

„Radiodifuzorii nu pot difuza emisiuni de ştiri şi dezbateri prezentate sau moderate de oameni politici care deţin funcţii sau demnităţi publice ori purtători de cuvânt ai instituţiilor publice, precum şi de persoane desemnate public să candideze sau care şi-au anunţat public intenţia de a candida la alegerile locale, parlamentare sau prezidenţiale.”

De altfel, din informaţiile Paginademedia.ro, Carmen Avram şi-a anunţat echipa încă de vineri despre despărţirea de emisiunea În Premieră, format pe care ea l-a creat şi l-a coordonat la Antena 3, chiar din martie 2011.

Carmen Avram are o lungă experienţă în presă. A lucrat mai bine de 14 ani la Ştirile Pro TV, unde a fost editor la principalul jurnal de ştiri, iar pe final la „România, te iubesc”. În toamna lui 2010 s-a mutat în grupul Intact.

Lista integrală a candidaţilor la europarlamentare:

1. Rovana Plumb
2. Carmen Avram
3. Claudiu Manda
4. Chris Terhes (pastor greco-catolic, preşedinte al Coaliţiei românilor din SUA, promovat intens de Antena 3)
5. Dan Nica
6. Maria Grapini
7. Tudor Ciuhodaru
8. Dragos Benea
9. Victor Negrescu
10. Andi Cristea
11. Natalia Intotero
12. Gabriela Zoană
13.Bianca Gavriliţă
14. Emilian Pavel
15. Doina Pană

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    Aceleasi personaje trimisi pe banii nostrii ca reprezentandu ne. Esec dupa esec intrarea in spatiul Schenghen. Acesti oameni nu ii intereseaza doar banii care le intra in portofel. Nu au avit nimic de spus privind toti ucrainienii care au intrat in tara si se plimba cu masini de lux.Granarii tarii sufera, politicienii isi vad interesele. Oare ce vot vor sa le acordam noi lor cand tara asta nu are nimic de spus prin acestesti nimicreprezentanti in Ce? Romania nu mai este stat independent.Este un stat subjugat dicturii de la Bruxeles.
  • Petre Petre
    CARMEN AVRAM - definitia delirului necontrolat !

    Eu cred ca pe unii oameni, succesul ii determina sa-si doreasca mai mult si sa-si depaseasca in fiecare zi limitele (ceea ce nu este un lucru rau), iar pe altii , ii duce cu pasi grabiti spre dilimandreala . Alaturarea lui Carmen Avram, o realizatoare TV de succes, de grupul infractional PSD , chiar m-a lasat cu privirea țintita spre nicaieri . Vreau sa-i gasesc o scuza: ori i s-a pus ceva in cafea, ori este santajata, ori este prea smechera si urmareste ceva , ori a primit o suma mare de bani, ori...a clacat psihic si are nevoie de ajutor de specialitate. Un om limpede la cap , nu ar putea nici in vis sa-si indulceasca vocea si sa-si arcuiasca sprancenele cu atata duiosie , vorbind despre o analfabeta cum este Vasilica Dancila , sau despre niste infractori notorii care sfarteca România in fiecare zi din toate directiile.
  • Lucian Lucian
    Ekaterina Furteva, genial raspunsul tau. Pentru cei ce nu stiu, madam Avram e casatorita cu Adrian Ursu, evident tot de la Antena 3.
  • Adi Adi
    Carmen Avram este, cu această candidatură , una din cele mai mari dezamăgiri din istoria presei din România. Cel puțin după 89. Este încă o dovadă că multi nu poartă decat o mască.As intra in pământ de rușine. Dar pentru asta trebuie să ai constiinta.
  • arcu de triumf arcu de triumf
    De fapt e o confirmare. Si-asa astia din tv sustin fiecare cate un partid seara de seara de ce n-ar fi si membri pe fata si pe bani frumosi la Bruxelles? Noi n-avem tv avem tv de partide. Si presa la fel sau analistii cu saiturile lor. Toti sunt intr-o gashca. Maine poimaine intra si Badea :D
  • Ekaterina Furteva Ekaterina Furteva
    Să plimbe ursul!
  • Livero Livero
    Și asa moare singurul produs bun de la Antena 3.
  • Miriam Miriam
    = Rovana Plumb - deși și-a început cariera ajutând la falimentul fabricii de cosmetice Miraj din București (Laboratoarele Spuma este una din fabricile continuatore ale acesteia) - este totuși un om decent, care a mai avut doua mandate incomplete în Parlamentul European și a avut câteva intervenții în acele mandate.
    = Carmen Avram - Este una din persoanele care s-a remarcat ca reporter de investigație, intrarea sa în politică este o pierdere pentru presa de investigație. De-a lungul timpului mișcări similare au mai făcut și alți jurnaliști, intrarea în politică le-a știrbit credibilitatea. Domnul Ilie Șerbănescu, spre exemplu, fusese un bun analist economic, chiar profesorul multora din realizatorii de televiziune și redactori de presă scrisă axați pe acest domeniu, dar la întoarcerea în presă cuvântul lui nu a mai contat. Cam asta o așteaptă și pe Carmen Avram dacă se va întoarce în presă.
    = Claudiu Manda - Nu trebuia să se afle pe această listă, cel mai probabil va candida din nou și la alegerile parlamentare.
    = Dan Nica - fost ministru al comunicațiilor și societății informaționale. Este o persoană decentă și o alegere bună pentru calitatea de europarlamentar.
    = Maria Grapini - a ajuns în atenția presei făcând mai multe greșeli de exprimare și dezinformări. Consider că este o greșeală din partea PSD că merge mai departe cu dumneaei.
    Celelalte nume nu îmi sunt familiare.

    În concluzie, în ciuda a două sau trei persoane decente, oferta PSD pentru europarlamentare este slabă și sincer, nu știu dacă voi vota de astă dată.
  • seba seba
    Ce dezamagire. Sa faci ani intregi de achete cu jaful PSD din Romania si dupa aia sa te duci pe listele PSD la alegeri.
  • Ian Ian
    Voiculescu își impune 3 oameni pe lista, in schimbul serviciilor făcute de Antene ... CNA nu le vede manipularea și raul făcut acestei țări, de 15 ani !
  • mile mile
    doar nu pnl poate doar sa cumpere jurnalisti , poate candida oricine
  • marian marian
    Pacat ca s-a dus la un post de,,,,,,, dar cred ca era singura cu capul pe umeri ,acum ca s-a dat cu PSD sper sa o aleaga,,,,,,,,,,,,,,,, RUSINE doamna acum se vede valoarea scazuta a d-voastra ,
  • Bing Bing
    ***
  •  Andrei Andrei
    Păcat.Mi-ar plăcea să nu existe această "ciorbă" politico-jurnalistică.

Trimite un comentariu

sus