Skip to main content

„Taticool” Dan Cruceru, fost realizator Acasă TV și Prima TV, va prezenta show-ul Survivor la Kanal D

 
„Taticool” Dan Cruceru, fost realizator Acasă TV și Prima TV, va prezenta show-ul Survivor la Kanal D

Survivor România, de la Kanal D, și-a aflat prezentatorul. Este vorba despre Dan Cruceru, blogger și fost realizator Acasa TV și Prima TV.

Anunțul Kanal D marchează revenirea în televiziune a lui Cruceru, cel care în ultimii ani s-a ocupat de propriul blog „Taticool”. 

Publicitate

A plecat de pe sticlă în 2014, iar ultimul proiect de care s-a ocupat a fost Poveștiri Adevărate la postul Acasă TV. 

El a fost reporter politic-economic la Departamentul de Știri al Prima TV din 2004. După patru ani de teren, în 2008, Dan Cruceru a ajuns șef al secției Politic-Economic.

Din septembrie 2009 a devenit prezentator la „Focus Monden”, tot la Prima TV.

El a fondat, în 2015, bloggul de parenting taticool.eu. 

Ce spune despre proiectul Survivor, de la Kanal D:

„Sunt nerabdator să îi cunosc pe concurenți, vor avea parte de o competiție extrem de dură, pentru că vor fi ca niște naufragiați în jungla din Republica Dominicană. Să-ți construiești singur adăpost, să îți procuri singur hrana din ceea ce iți ofera natura și să nu ai parte de nimic din confortul cu care erai obișnuit, toate acestea mi se par niște adevărate pietre de încercare”, a spus Dan Cruceru. 

Show-ul Survivor va debuta în curând la Kanal D. Până acum, emisiunea și-a aflat concurenții „vedetă”, iar dintre aceștia îi amintim pe: Augustin Viziru, Ruby, Elena Ionescu (fost solistă Mandinga) sau fostul fotbalist Mihai Onicaș (Steaua București și U Cluj).

Lista completă a concurenților Survivor România - AICI

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu