Skip to main content

Dan Cruceru, fost prezentator la Acasă TV, a lansat o platformă pentru tătici

 
Dan Cruceru, fost prezentator la Acasă TV, a lansat o platformă pentru tătici
Credit Foto: Constantin Antochi - Wedding
Dan Cruceru, fost prezentator la Acasă TV, a lansat www.taticool.eu, o platfomă dedicată tăticilor, „celor care se lasă costumați în prinți sau balauri, în loc să stea la o bere cu băieții, bărbaților care citesc povești până adoarme toată casa, în loc să meargă în cluburi”. 

Dan Cruceru: „Taticool.eu este o sursă de informații pertinente despre creșterea și dezvoltarea copiilor noștri și se adresează în principal tăticilor și viitorilor tătici. Fetița mea Sophia este "vinovată" pentru nașterea acestui proiect. De când sunt tată am observat că aveam nevoie de o mulțime de informații pe care nu le găseam tocmai ușor, ceea ce m-a determinat să demarez construirea acestei platfome.”

Comunitatea TATICOOL are un website, o pagină de Facebook, o pagină de Instagram și un canal de YouTube dedicate și asociate temei.

Publicitate

Carte de vizită: 

Dan Cruceru a fost gazda emisiunii „Poveștiri adevărate” de pe postul Acasă TV, până în mai 2014, când conducerea postului a renunțat la producțiile proprii. Anterior, el a fost reporter politic-economic la Departamentul de Știri al Prima TV din 2004. După patru ani de teren, Dan Cruceru a ajuns, în 2008, șef al secției Politic-Economic. Din septembrie 2009 a devenit prezentator la „Focus Monden”, tot la Prima TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu