Skip to main content

De pe radio, pe online. Iulian Tănase şi Mădălina Ştefu - foşti Guerrila - fac din nou echipă. Un podcast cu trimitere la ce făceau în FM

 
De pe radio, pe online. Iulian Tănase şi Mădălina Ştefu - foşti Guerrila - fac din nou echipă. Un podcast cu trimitere la ce făceau în FM

De pe radio, pe online. Foştii realizatori Radio Guerrila - Iulian Tănase şi Mădălina Ştefu - vor face din nou echipă. Mai exact, vor avea un podcast online.

Publicitate

Proiectul lor va fi apropiat de cel pe care-l făceau pe radio, adică Războiul Sfârşitului Săptămânii, dar cu altă denumire. O denumire apropiată, bineînţeles.

„Nu seamănă neaparat cu ce făceam la Guerrila, însă eu sunt acelaşi om”, a spus Iulian Tănase pentru Paginademedia.ro.

Prima ediţia a apărut în această dimineaţă, cu titlul RSS Reloaded.

Jingle-ul de deschidere: „Nu vrem bani, nu vrem valute, vrem Războiul să se asculte”

Echipa este formată din Iulian Tănase şi Mădălina Ştefu, plus un nume nou, fără experienţă în radio. Este vorba de Simona Floroaia (sora comediantului Sergiu Floroaia).

„Eu am vrut să recuperez cumva Războiul Sfârştului Săptămânii. E o emisiunea pe care am lansat-o în 2005, la Radio Guerrila. Chiar eu i-am dat şi numele şi am făcut-o apoi până în vara lui 2019”, a mai adăugat acesta.

Va apărea săptămânal, miercurea.

De ce nu păstrează numele de pe radio? - „Nu deţin eu marca Războiul Sfârşitului Săptămânii”

Numele podcastului are doar trimitere la emisiunea Radio Guerrila din motive tehnice. Marca emisiunii nu este la Tănase, ci la Radio Guerrila - postul care a difuzat-o până în 2019.

Nu am drepturi pe marcă, care a fost înregistrată în 2018 de Radio Guerrila. Chiar am vorbit cu ei şi le-am spus că voi face un podcast online cu o denumire asemănătoare, care va face trimitere la Războiul Sfârşitului Săptămânii”, subliniază fostul realizator Guerrila.

Ce înseamnă acum RSS? - „Poate să însemne orice”

Numele podcastului face trimitere la denumirea Războiul Sfârşitului Săptămânii, însă înseamnă altceva:

„La momentul acesta „RSS” poate să însemne orice. Pentru moment va însemna Radio Sindromul Stockolm”, completează Tănase.

Nu este singurul podcast pe care-l face Iulian Tănase. El mai are o emisiune - Tănase Show - alături de cei doi copii ai săi Adora (9 ani) şi Sacha (7 ani).

Tănase era unul dintre cei mai vechi oameni din Radio Guerrila

Reamintim că Iulian Tănase era unul dintre cei mai vechi oameni de la Radio Guerrila, cu experienţă de 15 ani acolo. A părăsit staţia în vara lui 2019.

Concret, mutarea s-a produs pe 30 iunie, când a fost difuzată ultima ediţie din sezon a emisiunii Războiul Sfârşitului Săptămânii.

Producţia sa era difuzată în weekend, sâmbăta şi duminică, cu Mădălina Ştefu şi Mitoş Micleuşanu.


Citeşte şi: Iulian Tănase lasă Guerrilla pentru copii. Va face un proiect împreună cu ei


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus