Skip to main content

Fostul șef al știrilor Prima TV, producător general la Gândul și ProSport. Cine a venit în locul lui la Prima TV?

 
Fostul șef al știrilor Prima TV, producător general la Gândul și ProSport. Cine a venit în locul lui la Prima TV?

MUTĂRI. O plecare de la Prima TV, o revenire la Prima TV. Fostul șef al Știrilor Prima TV, Bebe Nicola, a lăsat postul de televiziune și a trecut în online. În locul lui, la postul de televiziune, s-a întors un fost coordonator al știrilor.

Publicitate

Detalii, în continuare:

După aproape un an la conducerea știrilor Prima TV, Bebe Nicola merge în online. El este producător general pe zona de conținut video în grupul care deține, printre altele, site-urile ProSport și Gândul. Publicațiile sunt deținute de Radu Budeanu, după ce acesta le-a cumpărat de la Adrian Sârbu.

Din informațiile Paginademedia.ro, grupul lui Budeanu este în faza amenajării unor studiouri pentru producția de conținut propriu. Studiourile (ca și redacțiile) sunt în Pipera, în clădirea în care funcționează și Adevărul Holding.

Cine a (re)venit la Prima?

Conducerea Știrilor Prima TV a fost preluată (iar), de Marius Huc. El a mai deținut această poziție (din vara lui 2018 până în primăvara lui 2019), după care a plecat la proiectul postului TV NCN, deținut de jurnalistul Liviu Alexa.

Emma Zeicescu s-a alăturat Gândul la începutul acestui an

Un alt nume care s-a alăturat recent grupului deținut de Radu Budeanu este Emma Zeicescu, fost realizatoarea TVR, Realitatea TV sau Digi 24. 

La finalul anului trecut ea a plecat de la TVR 1, unde făcea emisiunea Ca-n viață, pentru un proiect video la Gândul.info, după cum Paginademedia.ro a anunțat aici

Citește mai multe aici

Carte de vizită Bebe Nicola: 

Lucrează în televiziune din 1996. A început la Amerom, devenită ulterior Prima TV, unde a fost producător de știri până în 1999.

- După Prima TV, a urmat o scurtă perioadă la Antena 1, apoi la Realitatea TV, o revenire la Prima TV și, apoi, din nou la Realitatea TV.

- Producător executiv și producător general la Digi 24. A lucrat la postul de știri încă de la începuturile stației până când a trecut la Prima TV (în primăvara anului trecut), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Carte de vizită Marius Huc:

Huc revine la Prima TV după aproape un an. În primăvara anului trecut, a plecat la NCN.

Până în 2018, a lucrat la Antena 3 aproape opt ani, între august 2010 și martie 2018. La Antena 3, Marius Huc a fost redactor-șef, dar s-a ocupat și de proiecte speciale.

S-a ocupat pentru scurt timp și de Adevărul Live, proiectul de interviuri video în direct al grupului Adevărul (publicație condusă tot de Cristi Burci - patronul de la Prima TV). 

Marius Huc a intrat în televiziune la începutul anilor 90, la postul Tele 7 abc. La începuturiA lucrat la Antena 1 și, pentru o perioadă, la Prima TV.

Timp de cinci ani, a fost producătorul emisiunii pe care Răzvan Dumitrescu o realiza la postul de televiziune Realitatea TV.

Citește și: 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Oare cand va reveni si Prima Tv la performantele de la inceputuri? Sa revina in top 3 a audientelor. Pacat ca inca are audiente bune pentru ceea ce ofera si cu o reorganizare majora ar putea reveni usor mult mai sus.

Trimite un comentariu