Skip to main content

Patronul Cancan preia Gândul şi alte patru titluri de la Mediafaxul lui Adrian Sârbu

 
Patronul Cancan preia Gândul şi alte patru titluri de la Mediafaxul lui Adrian Sârbu

Radu Budeanu, fondatorul Ciao! şi al Cancan, cumpără mărcile Gândul, Descoperă, CSID, Apropo TV şi Go4IT, de la Adrian Sârbu, proprietarul Mediafax Group, preluând inclusiv echipamentele şi angajaţii, anunţă Profit.ro.

Publicitate

Budeanu a înaintat o ofertă indicativă care a fost acceptată la finele săptămânii trecute. Banii obţinuţi din tranzacţie trebuie viraţi către ING Bank, creditor al grupului.

Mediafax Group este de mai mulţi ani în insolvenţă. Anul acesta, societatea a mai vândut către Radu Budeanu titlurile Pro Sport şi Pro Motor (detalii, AICI).

Toamna trecută, firma Publione Media, controlată tot de Adrian Sârbu, a scos la vânzare marca şi domeniul The One, revistă pentru femei condusă şi de Andreea Esca.
Ulterior, marca şi domeniul The One a fost preluată de o firmă de imobiliare la preţul de 30.000 de euro, după cum a scris şi Paginademedia.ro.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Crispo Crispo
    Sper ca noul proprietar să reușească să clădească o regie media online cu titlurile obținute de la Mediafax și să atragă în acționariat o companie internațională de comerț online, sau un operator de comunicații.
  • Belphegor Belphegor
    E clar că Sărbu a fost genial doar la combinații controversate. Absolut tot ce a făcut pe barba lui a însemnat faliment. Ce a fost cu americanii, dar asumat șmecherește de el, a mers strună.

Trimite un comentariu

sus