Skip to main content

Las Fierbinţi revine în curând pe TV. Când începe sezonul 17

 
Las Fierbinţi revine în curând pe TV. Când începe sezonul 17

UPDATE. Pro TV a revenit cu o rectificare pentru informaţia anunţată iniţial. Noul sezon Las Fierbinţi va debuta marţi, 4 februarie, de la ora 20:30.

Publicitate

În primă fază, postul de televiziune anunţase că serialul de comedie va reveni pe micile ecrane la finalul lunii ianuarie.

Aventurile lui Bobiţă, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel şi toate celelalte personaje se vor vedea la Pro TV, ca şi până acum, marţi şi joi, de la 20.30. Anul trecut, îîn grila de primăîvară, serialul avea trei difuzări, marţi, miercuri şi joi.

„De abia aştept să urmăriţi noul sezon. Multe nu se pot spune şi nu se pot dezvălui, însă cu siguranţă veţi râde la fel de mult şi la acest nou sezon. Situaţii inedite, replici spumoase şi multe altele surprinzătoare, toate acestea se regăsesc în noile episoade ale celui mai nou sezon Las Fierbinţi. Sper să nu vă dezamăgim şi ne bucurăm să ne ştim vizionaţi şi de aici înainte”, a spus Anca Dumitra, cea care o interpretează pe Gianina.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    @daniel, unii poate își dau seama, alții copiază ceea ce văd. De asta este liberul arbitru. Totul e bine atât timp cât nu deranjezi pe cel de lângă tine.
  • daniel daniel
    Daca suntem prosti si ne dam seama de asta, atunci nu suntem chiar asa prosti. Daca ne credem inteligenti si ne uitam la 5 gang, atunci chiar e vai de capul nostru.
  • andipanda andipanda
    Ura!

Trimite un comentariu

sus