Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Cătălin Striblea pleacă de la Digi FM

 
ULTIMA ORĂ. Cătălin Striblea pleacă de la Digi FM

Cătălin Striblea pleacă de la postul de radio Digi FM după patru ani la postul de radio. În toți acești ani, a realizat matinalul stației, alături de Bogdan Miu.

Publicitate

El va realiza matinalul stației până la mijlocul lunii martie.

Care au fost motivele:

"Uzură fizică și psihică și faptul că familia mea a avut cumva de suferit în acești ultimi patru ani, din cauza programului încărcat pe care îl presupune un program matinal. Mi-ar fi plăcut să merg în continuare, însă totul ar fi avut un cost", a declarat Cătălin Striblea pentru Paginademedia.ro.

A fost decizia lui sau decizia Digi FM?

"În totalitate a fost decizia mea", a declarat Cătălin Striblea pentru Paginademedia.ro.

Ce va face în continuare:

"Mă voi hotârî în următoarea lună ce voi face mai departe", a continuat Striblea.

Cătălin Striblea şi-a început cariera de jurnalist în urmă cu 20 de ani, la Radio Unison din Vaslui. Şi-a continuat cariera în televiziune la Realitatea TV, RTV şi B1 TV. A fost şi jurnalist BBC.

Cătălin Striblea a scris și pe Facebook de decizia luată.

Acest anunț este cât se poate de oficial.

"La jumătatea lunii martie mă voi despărți de Digi FM. Hotărârea îmi aparține în totalitate. Programul de dimineață este unul foarte dur, de mare uzură și căruia i-am dat tot ce a stat în puterea mea în ultimii patru ani. Alături de restul activităților mele, asta a însemnat un sacrificiu mare pentru familia noastră, mai ales în ce privește orele petrecute împreună.

Am ales să repar această situație.

Mulțumesc colegilor mei pentru patru ani extraordinari, pentru râsul sănătos și pentru momentele fericite.

Îi mulțumesc lui Bogdan Miu pentru maturitate, lui Beatrice Ghiciov pentru că ne-a întinerit și lui Bogdan Ciuclaru pentru umor. Georgiana Crețu, producătorul matinalului, are parte de o reverență din partea mea pentru profesionalismul său. Radu Paraschivescu și Florin Negruțiu, a fost o onoare să colaborăm! Ciprian Cătunescu (Unguru' Bulan), mulțumesc pentru spectacol!

Către cei care ne-au ascultat: sper că ați simțit iubirea noastră și vă mulțumesc pentru cum v-ați deschis inimile în fața noastră. A fost cea mai mare realizare a echipei.

Mulțumesc conducerilor stației și companiei pentru încrederea pe care ne-au arătat-o, lăsându-ne să construim un program care în patru ani a ajuns în topul matinalelor. Mulțumesc, de asemenea, pentru disponibilitatea arătată de a continua împreună.

Perspectivele noastre pe termen lung nu s-au mai potrivit de această dată, urmând să particip la alte proiecte în perioada următoare."

Citește și: Matinalele radio și publicul tânăr. Exarhu crește mult în București, Petreanu și Zafiu au cel mai mare plus în țară


Citește și: MATINALE. Cu ce emisiuni radio se trezesc românii? Rusu și Andrei, Petreanu, Exarhu, Buzdugan și Morar?


Citește și: VIDEO. Striblea, acum aproape 20 de ani. Jurnalistul vine la Interviurile Paginademedia


Citește și: Cătălin Striblea revine în radio: va fi realizator la Digi FM

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Un om minunat pentru publicul Digi, se poate intoarce la Romania TV sa continue sa fie la fel de minunat pentru publicul lor. Omul asta minunat poate avea o parere potrivita in functie de conjunctura. Minunat om, jurnalist adevarat, parerolog fantastic!
  • Oare unde se duc ei cand se retrag? Imi vine sa plang. Nu am ascultat nici o emisiune de-a lui. Deci nici nu stiu ce pierd! Offff....stelele astea de pe umar
  • Minunat om. Jurnalist adevarat. Imi pare rau ca digifm il pierde, ma bucur pt cei care il vor avea. Mintile clare aleg. E atat de simplu. Succes!

Trimite un comentariu