Skip to main content

Richard Hammond, la Discovery, cu o nouă emisiune - Megastructuri cu Richard Hammond

 
Richard Hammond, la Discovery, cu o nouă emisiune - Megastructuri cu Richard Hammond

Discovery anunţă debutul unei noi producţii care îl are în prim-plan pe faimosul prezentator britanic – Richard Hammond, cunoscut pentru seria Top Gear. Noua emisiune va fi difuzată pe Discovery Channel, începând cu 8 februarie, de la ora 22:00.

Publicitate

Producţia este filmată în Marea Britanie, SUA, Germania, Italia, Austria şi Olanda şi include structuri de la cel mai lung tunel feroviar subteran din lume până la o navă de marfă de dimensiunea a patru terenuri de fotbal, anunţă Discovery.

Richard Hammond:

„Abia aştept să ajung acolo şi să explorez unele dintre cele mai geniale exemple de structuri inginereşti în acţiune. Iubesc ingineria şi ştiinţa din spatele ei, iar cu cât structurile sunt mai mari, cu atât mai bine.

Va fi o călătorie presărată cu distracţie şi plină de răspunsuri pentru cei mai curioşi dintre telespectatori. Va fi fabulos! Aceasta este o producţie fantastică şi suntem nerăbdători să vă arătăm ce putem face.”

„Richard este un talent iconic în domeniul automobilismului, ale cărui pasiuni se învârt în zona ştiinţei, ingineriei şi maşinilor. Astfel, de-a lungul episoadelor, fanii se vor bucura de o serie informativă, distractivă şi originală, de proporţii cu adevărat epice.”, a declarat Victoria Davies, SVP, General Manager pentru Discovery Inc în Europa Centrală şi de Est, Ţările Mediterane şi Asia Centrală (CEEMCA).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Cele mai slabe documentare

Trimite un comentariu

sus