Skip to main content

România, te iubesc revine cu seria de reportaje „Judeţe la stăpân”. Hunedoara, în prima ediţie a sezonului

 
România, te iubesc revine cu seria de reportaje „Judeţe la stăpân”. Hunedoara, în prima ediţie a sezonului

„România, te iubesc!” se întoarce cu un nou sezon la Pro TV. Emisiunea de anchete şi reportaje, ajunsă la sezonul cu numărul 24, debutează duminică, 16 februarie, de la ora 18:00.

Publicitate

Echipa emisiune readuce şi seria de anchete şi reportaje „Judeţe la stăpân”.

Paula Herlo, Cosmin Savu, Alex Dima, Rareş Năstase, Paul Agelescu şi Cristian Leonte vor prezenta în fiecare duminică reportaje video şi anchete despre judeţele României şi felul în care sunt controlate de „stăpâni”.

În prima ediţie, Rareş Năstase face radiografia judeţului Hunedoara, anunţă jurnaliştii pe pagina emisiunii.

Reamintim că seria „Judeţe la stăpân” a fost oprită în perioada campaniei electorale pentru Cotroceni, din toamna anului trecut.

„Primarii din materiale ne-au acuzat constant că plătiţi fiind de alte partide le susţinem interesele unora şi altora.

Ei bine, nu vrem să ridicăm aceste discuţii, nu suntem plătiţi decât de compania la care lucrăm şi da, ne susţine, culmea, financiar, plătind şi deplasarea, şi echipamentele, şi timpul de emisie, şi tot”, spunea Cristian Leonte atunci.

Vor urma şi judeţele Giurgiu, Prahova, Călăraşi şi Ilfov.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    o emisiune nerecomandata celor cu tensiune Cind vezi ce jaf este in tara iti vine sa fugi ( bineinteles in vest ) Si totusi sint votati incontinoare
  • Adrian Adrian
    Eu știu că oricine, dacă este nemulțumit de un lucru, indiferent de natura lui, dacă el nu aduce (sau nu mai aduce) foloasele sau randamentul pentru care a fost achiziționat sau instalat, în schimb,mai mult produce pagube și cheltuieli neașteptate, este imediat înlocuit, scos din uz, reciclat sau una din multe alte metode de a scăpa de el. Sau am eu o idee greșită?
    Oare pe acești așa numiți aleși care se cred stăpânii orașelor pe care ar trebui să le administreze nu-i poate schimba nimeni, in ciuda tuturor dovezilor clare?

Trimite un comentariu

sus