Skip to main content

Sezonul trei al serialului Vlad, debut în luna februarie. Producția a fost cumpărată și de o televiziune din Bulgaria

 
Sezonul trei al serialului Vlad, debut în luna februarie. Producția a fost cumpărată și de o televiziune din Bulgaria

Al treilea sezon al serialului Vlad revine pe micile ecrane în luna februarie. Al treilea sezon al serialului va debuta pe 24 februarie și va fi difuzat, ca și până acum, în serile de luni.  

Publicitate

Totodată, Pro TV anunță că serialul Vlad a fost scos la „export”. Televiziunea bulgărească bTV a achiziționat cele trei sezoane ale serialului licențiat după producția turcească Ezel. 

Antonii Mangov, Senior Programming Executive Pro TV:

„Au fost multe persoane care au spus că Vlad a fost pariul Pro TV pentru anul 2019. Eu sunt de părere că un pariu nu este un risc atunci când ai cărți foarte bune în mână. Cu toții ne dorim să câștigăm. Vlad este rezultatul unui efort susținut al echipei, iar noi, Pro TV, suntem mai mult decât norocoși să avem una dintre cele mai puternice și dedicate echipe de producție. Faptul că primim aprecieri sau că Vlad devine serial internațional nu este decât o dovadă suplimentară a muncii acestei echipe fantastice. Sperăm că povestea lui Vlad va primi aceeași apreciere și în alte piețe.”

Procesul de licențiere dintre Pro TV și bTV a fost coordonat de Eccho Rights, compania de la care Pro TV a și achiziționat licența Ezel (cea care stă la baza serialului Vlad)

„Suntem mereu atenți la peisajul internațional de seriale și suntem încântați să vedem că proiecte noi și cu potențial continuă să câștige teren, indiferent de origine sau limbă. România este o piață fascinantă, cu o dezvoltare rapidă și suntem mândri să prezentăm Vlad, una dintre cele mai impresionante producții din teritoriu. Suntem nerăbdători să ducem licența către audiențe internaționale și suntem convinși că va avea succes în Bulgaria.”, spune Handan Özkubat, Director of Turkish Drama și Sales Executive for Romania and Bulgaria at Eccho Rights.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • De cînd începeti difuzarea serialului vlad?Sa oprit filmarile din cauza epidemiei,ok.Dar nu mai anuntati nimic ce se intimpla???Un raspuns va rog .
  • [email protected] pe vremea cand ruxandra ion facea seriale decente! Ce am vazut la sacrificiul e de toata jena.
  • Mă bucur pentru acest succes.
    Acum se testează în Bulgaria serialul pentru a se vedea dacă poate deveni un succes international, dacă audientele vor fi slabe, nu cred multe tari se va mai îngrămădi la târgurile de profil pentru al cumpăra.
    La fel s-a întâmplat în trecut cu Inima de Țigan, a fost difuzat în Slovacia a avut succes iar mai apoi a fost achiziționat de Croația, Slovenia, Serbia, Ucraina, Turcia, Bulgaria, și de doua televiziuni cu program exclusiv de seriale cu acoperire în toată America latina.

Trimite un comentariu