Skip to main content

Transfer. ProSport și-a luat om de la Gazeta Sporturilor. Va modera o emisiune online de știri sportive

 
Transfer. ProSport și-a luat om de la Gazeta Sporturilor. Va modera o emisiune online de știri sportive
Victor Vrînceanu în Studioul GSP LIVE

TRANSFER. De la Gazeta Sporturilor, la ProSport. Jurnalistul Victor Vrînceanu plecă de la Gazeta Sporturilor după șapte ani pe secția „fotbal intern”. 

La ProSport, Vrînceanu va avea o emisiune online de știri sportive. 

Publicitate

Va modera producție „ProSport Live” din 10 februarie, de la ora 10:00. Emisiunea va fi difuzată pe Facebook și pe site-ul publicației sportive. 

„Victor Vrînceanu a acceptat în decembrie 2019 oferta ProSport și a demisionat de la Gazeta Sporturilor după mai mult de șapte ani petrecuți în cadrul secției „fotbal intern” a ziarului”, spun reprezentanții ProSport. 

Vrînceanu s-a mai ocupat de emisiuni de sport online și la GSP, unde avea apariții în emisiunea GSP Live.

Proiectul ProSport, ca și celelalte proiecte video ale grupului, sunt coordonate de directorul editorial Adrian Artene și producătorul general Bebe Nicola. Emisiunea va avea, pe lângă știri din sport, și interviuri cu oameni din sport sau reportaje speciale. 

Victor Vrînceanu, despre noul proiect de la ProSport:

„Nu aș fi crezut vreodată că voi părăsi Gazeta Sporturilor după toate satisfacțiile profesionale pe care le-am trăit acolo, dar noul proiect ProSport m-a convins imediat.

A fost de ajuns să am o singură discuție cu directorul editorial Adrian Artene și cu producătorul general Bebe Nicola, pentru a realiza că atât site-ul prosport.ro cât și emisiunea ProSport Live vor fi la cel mai înalt nivel, unul nemaiîntâlnit până acum în România.”

De menționat că ProSport nu este singura publicație din grupul lui Radu Budeanu care pune accent pe zona de video.

Recent, jurnalista Emma Zeicescu s-a alăturat site-ului Gândul.info, unde va avea o emisiune online de știri. 

De asemenea, producătorul Bebe Nicola a ajuns în grupul de presă din poziția de șef al știrilor la Prima TV. 

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Cel mai bun lucru care s-a intamplat la ProSport pentru rapidisti in ultimul timp a fost ca a plecat "senzationalul" Matei Udrea. Si Scutariu, dar revelion pentru rapidisti a fost ca Matei Udrea a fost lasat pe strada. Dar il ajuta Manoliu si Caliu sa isi gaseasca de mancare.
  • Nici parcursul lui Dinamo nu atat de slab ca acest Vrinceanu. N-a facut nimic notabil in astia 7 ani la Gazeta... Aaaa! Ba da! L-a sabotat pe Apostol si l-a turnat la sefi.

Trimite un comentariu