Skip to main content

VIDEO. Prietena mea genială, sezonul doi, pe HBO GO, de luna aceasta

 
VIDEO. Prietena mea genială, sezonul doi, pe HBO GO, de luna aceasta

Sezonul 2 din serialul „My Brilliant friend” („Prietena mea genială”), de Saverio Costanzo, va avea premiera pe 11 februarie pe HBO GO și în martie la HBO.

Primele două episoade din Prietena mea genială - II vor avea premiera pe HBO GO pe 11 februarie. Câte două noi episoade vor fi adăugate în fiecare marți.

Publicitate

Sezonul nou va avea 8 episoade și este bazat pe a doua carte din seria de patru romane bestseller, scrise de Elena Ferrante. Saverio Constanzo (Private, The Solitude of Prime Numbers, Hungry Hearts) va regiza șase episoade și Alice Rohrwacher (Happy as Lazzaro, Le Meraviglie) va regiza două episoade, anunță HBO.

Evenimentele din al doilea capitol al poveștii My Brilliant Friend/Prietena mea genială încep unde s-a terminat primul sezon.

Lila și Elena au 16 ani și amândouă simt că sunt blocate în rutină. Lila tocmai s-a măritat, dar odată ce a luat numele soțului ei, este ca și cum s-a pierdut pe sine. Elena este elevă-model, dar în timpul nunții prietenei ei, ea își dă seama că nu este fericită nici în cartier, dar nici în afara lui.

În timpul unei vacanțe în Ischia, cele două prietene se reîntâlnesc cu prietenul lor din copilărie, Nino Sarratore, care a devenit un student cu un viitor promițător. Întâlnirea va schimba permanent natura legăturii dintre cele două prietene, trimițându-le în două lumi complet diferite.

Lila devine o vânzătoare plină de îndemânare în magazinul de pantofi al influentei familii Solara din centrul orașului Napoli; de cealaltă parte, Elena își continuă studiile cu perseverență, fiind dispusă chiar să se mute în Pisa pentru a merge la universitate. 

Laura Paolucci și Saverio Costanzo. Paolo Sorrentino și Jennifer Schuur sunt producători executivi.

Trailerul Prietena mea genială, sezonul al doilea: 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu