Skip to main content

VIDEO. Prietena mea genială, sezonul doi, pe HBO GO, de luna aceasta

 
VIDEO. Prietena mea genială, sezonul doi, pe HBO GO, de luna aceasta

Sezonul 2 din serialul „My Brilliant friend” („Prietena mea genială”), de Saverio Costanzo, va avea premiera pe 11 februarie pe HBO GO şi în martie la HBO.

Publicitate

Primele două episoade din Prietena mea genială - II vor avea premiera pe HBO GO pe 11 februarie. Câte două noi episoade vor fi adăugate în fiecare marţi.

Sezonul nou va avea 8 episoade şi este bazat pe a doua carte din seria de patru romane bestseller, scrise de Elena Ferrante. Saverio Constanzo (Private, The Solitude of Prime Numbers, Hungry Hearts) va regiza şase episoade şi Alice Rohrwacher (Happy as Lazzaro, Le Meraviglie) va regiza două episoade, anunţă HBO.

Evenimentele din al doilea capitol al poveştii My Brilliant Friend/Prietena mea genială încep unde s-a terminat primul sezon.

Lila şi Elena au 16 ani şi amândouă simt că sunt blocate în rutină. Lila tocmai s-a măritat, dar odată ce a luat numele soţului ei, este ca şi cum s-a pierdut pe sine. Elena este elevă-model, dar în timpul nunţii prietenei ei, ea îşi dă seama că nu este fericită nici în cartier, dar nici în afara lui.

În timpul unei vacanţe în Ischia, cele două prietene se reîntâlnesc cu prietenul lor din copilărie, Nino Sarratore, care a devenit un student cu un viitor promiţător. Întâlnirea va schimba permanent natura legăturii dintre cele două prietene, trimiţându-le în două lumi complet diferite.

Lila devine o vânzătoare plină de îndemânare în magazinul de pantofi al influentei familii Solara din centrul oraşului Napoli; de cealaltă parte, Elena îşi continuă studiile cu perseverenţă, fiind dispusă chiar să se mute în Pisa pentru a merge la universitate.

Laura Paolucci şi Saverio Costanzo. Paolo Sorrentino şi Jennifer Schuur sunt producători executivi.

Trailerul Prietena mea genială, sezonul al doilea:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus