Skip to main content

ActiveWatch: Iresponsabilitate la Antena 3, care, transformă starea de urgenţă într-un spectacol grotesc

 
Sursa foto: ActiveWatch
Sursa foto: ActiveWatch

Burtiere panicarde la Antena 3 după anunţarea stării de urgenţă. La scurt timp după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că, începând de luni, va decreta starea de urgenţă, pe postul Antena 3 au început să curgă titluri panicarde, după cum a semnalat organizaţia ActiveWatch.

Publicitate

„Alimentele s-ar putea raţionaliza începând de luni”, „Circulaţia în unele zone s-ar putea interzice”, „Pe perioada stării de urgenţă se vor face razii”, sunt doar câteva dintre titlurile care au rulat, în buclă, minute bune, pe postul Antena 3.

„Iresponsabilitate la Antena 3, care, transformă starea de urgenţă într-un spectacol grotesc, cu burtiere panicarde. Precizăm că autorităţile nu au anunţat măsurile ce vor fi activate odată cu decretarea stării de urgenţă.

În situaţii de acest tip speculaţiile nu contribuie la informarea populaţiei, ci doar la alimentarea unor comportamente iraţionale”, au previzat ActiveWatch.

În urma titlurilor panicarde, inclusiv secretarul de stat Raed Arafat a avut o reacţie, pe pagina sa de Facebook.

Raed Arafat:

„In urma anuntului domnului Presedinte despre declararea starii de urgenta, au inceput speculatiile, mesajele de panica si mai ales mesajele care pot determina un anumit comportament al populatiei. Au aparut afirmatii in mass media cum ca alimentele vor fi rationalizate sau ca circulatia va fi inchisa ... etc. Au aparut filmari regizate de persoane care iau situatia in gluma aratand cum fuge un individ imbracat in alb dupa un alt individ insinuand ca situatia este scapata de sub control. (...)

Declararea starii de urgenta este menita sa ajute, sa sprijine si in nici un caz sa creeze probleme. Acest subiect nu trebuie speculat si nici politizat. Este nevoie sa fim solidari si sa avem incredere unii in ceilalti.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabau Florian Sabau Florian
    Este unii pe la TV uri care prostesc prostii, la aia *** de la Active Watch nu iau atitudine. Venise unu ieri care ne spunea ca SE POT PLAFONA PRETURILE LA GAZE, ENERGIE ALIMENTE, MEDICAMENTE... NU CA S AU PKAFONAT DEJA. Mai erau unii care ne povesteau ca S AU FĂCUT LICITAȚII PT ACHIZIȚIONARE DE MĂȘTI DE PROTECȚIE, ECHIPAMENTE, Ventilatoare, TESTE PT CORONAVIRUS... NU CA SUNT DEJA ÎN SPITALE. GARGARA DE 2 BANI. ÎNTREB ȘI EU ACTIVE WATCH NU E PLĂTIT DIN MUNCA MEA???? SIGUR DA, *** PT STĂPÂNII DE AFARA, IOHANNUSS ȘI PNL
  • Saulea Claudiu Saulea Claudiu
    *** se perindă prin platouri aproape zi de zi figuri cu influență în servicii,justiție,politică și cel mai important domeniu, PRESĂ. Au influențat numiri la CSM (ALISTAR), avocatul poporului (Weber), primăriță generală, senatori,deputați,până și la Parlamentul European . Aici e Statul Paralel.
  • Saulea Claudiu Saulea Claudiu
    Acest trust de presă are în spate forțe ale răului, se perindă prin platouri aproape zi de zi figuri cu influență în servicii,justiție,politică și cel mai important domeniu, PRESĂ. Au influențat numiri la CSM (ALISTAR), avocatul poporului (Weber), primăriță generală, senatori,deputați,până și la Parlamentul European . Aici e Statul Paralel.
  • FAN A3 FAN A3
    MOISE Guran ! Ala da jurnalist ! CTP si ala jurnalist. MANDRUTZA ! Si ea o mare jurnalista !
  • teodor teodor
    Jk din păcate unele televiziuni exploatează această stare într-un mod ne deontologic.
  • Umberto Umberto
    *** de televiziune plus antena 3
  • Victor Victor
    E nasol să nu cunoști prevederile legii, dar și mai rău să nu cunoști limba română. Să le traducă cineva ăstora de la AW ce înseamnă că "s-ar putea". Nu-ți place A3, fă rost de telecomandă!
  • jk jk
    @teodor
    De fapt cam asta ar fi problema
    Au avut in teorie dreptate,dar uite ca in practica nu va chiar asa
  • teodor teodor
    Au scris articolele din lege pe burtiere e drept că au făcuto în tr-un mod panicard.
  • marian marian
    Va rugam sa nu-i deranjati pe cei de la trustul lui Voiculescu ei sunt cu desinfectia ,mai ales pe urmaritorii acestor posturi ei sunt demult in stare de urgenta intelectualul lor prevede anumite situati de interventie .
  • jk jk
    @POP
    Super decentă fata de alte dati,in rest au avut si ei scăpări, in special la abordări alarmiste
  • jk jk
    Teoretic Antena 3 a preluat ce zice legea
    Chiar dacă starea de urgență, din cate am citit si am inteles,de maine va însemna exclusiv pe partea de medicamente
  • Mihai Mihai
    Asta e vina lu nea klaus,pai spui stare de urgenta dar nu explici nimic
  • Bianca Bianca
    Si ce anume din ceea ce scrie pe burtiere nu se regaseste in legea care reglementeaza starea de urgenta? Daca presedintele anunta stare de urgenta, dar nu spune si ce presupune asta, ce ar fi trebuit sa faca? Sa taca la fel ca Iohannis? Au luat legea si au citat, nu Formula As. Culmea, am vazut exact aceleasi scenarii pe Digi24, dar acolo nu ne mai deranjeaza. Inainte sa ne omoare coronavirusul, ne vor omori ipocrizia si dubla masura.
  • Omar Omar
    Când spui RTV și Antena 3 spui *** a mass mediei din Romania. Așa sunt priviti in breasla in care lucreaza. Oamenii de acolo știu asta și își asumă sa fie subiect de glume pt toți jurnaliștii din tara asta. Daca FJSC ar face vreodată un curs de antijurnalism ar trebui sa se inspire doar de pe cele două "canale. "

Trimite un comentariu

sus