Skip to main content

Prevenție și în redacțiile Click și Adevărul. O parte din angajați vor lucra de acasă

 
Prevenție și în redacțiile Click și Adevărul. O parte din angajați vor lucra de acasă

COVID-19. „Angajații cu semne de răceală sau gripă să nu se prezinte la birou” - Este una dintre măsurile luate de șefi în redacțiile Adevărul și Click. 

Adevărul Holding, care deține cele două publicații, adoptă măsuri de prevenție în contextul epidemiei de coronavirus. 

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, jurnaliștii și angajați Click și Adevărul, care au afecțiuni cronice vor lucra de acasă pentru o săptămână. De asemenea, și oamenii cu semne de răceală și gripă vor sta acasă.

„Adevarul Holding doreste sa isi protejeze angajatii si va transmite urmatoarele masuri pe care le va aplica incepand de maine, 11.03.2020, timp de o saptamana, cu posibilitatea de prelungire/modificare in functie de evolutia situatiei la nivel national”, notează compania într-un mesaj intern. 

Nu în ultimul rând, în redacția celor două ziare au fost puse și dispozitive cu dezinfectant, după cum reiese din același document.

Adevărul nu este singura mare insitituție de presă, cu mulți angajați, care a luat măsuri de prevenție pentru epidemia de coronavirus. 

Digi24, Ringier și TVR au luat câteva decizii prin care încearcă să prevină eventuale îmbolnăviri în redacții. 

COVID-19. Măsuri obligatorii la Digi 24. Ce trebuie să facă angajații? Mai puțini invitați în platou, mai mulți prin telefon. Fără machiaj pentru invitați și ziariști


COVID-19. Măsuri la Ringier. Angajații publicațiilor vor lucra de acasă în următoarele două săptămâni


FĂRĂ SPECTATORI. Măsuri anti-coronavirus în TVR: Toate emisiunile care se produc se vor realiza FĂRĂ public


Mesajul intern primit de angajații Adevărul și Click

Dragi colegi,

Avand in vedere evolutia recenta a crizei provocate de extinderea Coronavirus (COVID-19) si masurile luate la nivel national de autoritati, Adevarul Holding doreste sa isi protejeze angajatii si va transmite urmatoarele masuri pe care le va aplica incepand de maine, 11.03.2020, timp de o saptamana cu posibilitatea de prelungire/modificare in functie de evolutia situatiei la nivel national.

Colegilor care in aceasta perioada prezinta semne si simptome specifice racelii/gripei (alterarea starii generale, febra, frisoane, mialgii, tuse, dispnee, cefalee, etc.) le este recomandat sa nu se prezinte la birou, sa contacteze medicul de familie, sa anunte departamentul de Resurse Umane si seful direct. In functie de fiecare situatie in parte se va analiza necesitatea indeplinirii sarcinilor de serviciu de acasa.
De asemenea, colegii cu afectiuni cronice diagnosticate vor lucra de acasa. Cei care se regasesc in aceasta situatie vor stabili impreuna cu seful direct programul/procedurile de lucru.

Va informam ca au fost amplasate doua dispozitive cu dezinfectant unul la receptie in zona usilor glisante si celalalt in zona redactiilor Adevarul/Click. Va rugam sa le folositi cat de des puteti!

Orice alte masur
i va vor fi aduse la cunostinta in timp util.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu