Skip to main content

COVID-19. Măsuri obligatorii la Digi 24. Ce trebuie să facă angajații? Mai puțini invitați în platou, mai mulți prin telefon. Fără machiaj pentru invitați și ziariști

 
COVID-19. Măsuri obligatorii la Digi 24. Ce trebuie să facă angajații? Mai puțini invitați în platou, mai mulți prin telefon. Fără machiaj pentru invitați și ziariști

Postul de televiziune Digi 24 ia măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, angajații instituției au primit un mesaj cu ce trebuie să facă și să nu facă în această perioadă.

Publicitate

Printre măsuri:

 • Invitații nu vor mai fi machiați de serviciul postului TV.
 • Prezentatorii să evite orice contact fizic cu invitații din platou.
 • Mai puțini invitați în studio, mai multe intervenții telefonice.
 • Reporterii să încerce să se macheze singuri.


În același mesaj, se vorbește și de dezinfectarea spațiilor pe care le folosesc (birou, spații comune).

Redăm în continuare măsurile luate de conducerea Digi 24, trimise angajaților de Dumitru Rahău, producător general al stației:

Infecția cu COVID-19 nu este deloc vreo glumă, e o amenințare cât se poate de reală. O amenințare care ne poate afecta pe noi toți, atât individual, cât și din punct de vedere al televiziunii la care muncim.

În acest sens, impunem niște reguli noi pe care le aplicăm începând de acum și cu o serie de sfaturi cu caracter obligatoriu:

 • Niciun invitat invitat nu va mai beneficia de serviciile de machiaj și coafor. Vor fi duși de fetele de la recepție direct în studio.
 • Rog prezentatorii să evite orice contact fizic cu invitații din platou: strângeri de mâini, pupături etc.
 • Încercați să păstrați o distanță de 1-2 metri față de invitați. Să încercăm să limităm numărul invitaților din platou
 • Să încercăm să folosim cât de mult reacțiile telefonice în locul prezenței invitaților în platou
 • Rog reporterii să încerce să se machieze singuri și să evite pe cât posibil serviciile de machiaj Digi 24
 • Fetele de la machiaj și coafor sunt obligate să dezinfecteze toate ustensilele, scaunele, mesele și, cel mai important, mânerele ușilor

 

 

 • Vom achiziționa în cel mai scurt timp dispensere de dezinfectant pe care le vom amplasa prin clădire. Vă rog să le folosiți cât puteți de des.
 • Vom vorbi cu administrativul pentru ca femeile de serviciu să curețe și să dezinfecteze cât se poate de des toate balustradelele, mânerele. Încercați să nu mai puneți mâna pe acestea
 • Rog reporterii să încerce să evite pe cât posibil apropierea de mulțimi sau de persoane cu risc. Folosiți cât de des puteți dezinfectantul, măștile de față și mănușile chirurgicale, dacă aveți posibilitatea
 • Rog toți colegii să-și dezinfeccteze la începutul programului biroul. Cu spirt. Funcționează impecabil.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • asa cum zicea si alt comentariu, decesele foarte numeroase, fata de alte tari, cauzate de gripa sezoniera sunt uitate complet de toate posturile de stiri. gripa porcina a fost estimata la 500k decese. daca muti la A3 sau RTV zici ca ai gresit postul, e apocalipsa live. Digi sunt ceva mai rezervati.

  si pentru patronii interesati o idee: cupru nu permite niciunui virus sau bacterie sa supravietuiasca pe el mai mult de cateva ore. sunt multe orase in lume unde balustradele la metrou, de la scari, clantele si manerele paturilor din spitale sunt din cupru.
 • Au uitat sa precizeze ca pentru soluțiile de dezinfectare se vor opri bani din salariile angajaților. Sigur, e gluma dar sunt sigur ca cineva din turnul de fildeș s-a gândit la asta.
 • Aţi uitat să menţionaţi cea mai importantă măsură anti-coronavirus de la Cici24. Cosmin P. va apărea de-acum încolo doar cu o măscuţă medicală pe mufarină. Nu, nu e o măsură luată de dragul audienţei.

  P.S. Mai ţineţi minte când Cici24 băga breichi nius după breichi nius cu noi şi noi morţi de banala gripă sezonieră? Eu am rămas cu numărătoarea la borna 52, acum vreo 2 săptămâni, după care gripa asta nouă, mult mai sexy, mai scary şi mai trendy i-a luat faţa hoaştei ăleia bătrâne.
 • Vor achizitiona in cel mai scurt timp ?
  Pana acum ce au pazit ? Cladirea din Panduri este infecta, toaletele la fel. In bai se gasesc doar niste sticlute in care se afla cel mai prost detergent de vase sau ce o fi numai sapun lichid nu e. Vai de mama noastra. Ne invata cum sa ne spalam pe maini dar cu ce ? Pe afara e vopsit gardul , inauntru leopardul. Si n-am spus tot!
 • De ce nu băgați dl. Obae tot mesajul? În care se cere operatorilor să nu mai vină în redacție și reporterilor să scrie materialele de acasă? Ia dați un telefon la Digi să întrebați cum funcționează o tv de acasă? Ia întrebați dacă au dat vreo mască sau ceva protecție fraierilor care au păzit aeroporturile și ambulanțele după coronavirus.

Trimite un comentariu