Skip to main content

Pandemia: COVID-19, un nou documentar difuzat de Discovery, la început de aprilie

 
Pandemia: COVID-19, un nou documentar difuzat de Discovery, la început de aprilie

Cea mai mare criză de sănătate a vremurilor noastre, subiect de documentar la Discovery. PANDEMIA: COVID-19, un documentar special de o oră, va fi difuzat de postul Discovery Channel, duminică, 5 aprilie, ora 21:00.

Publicitate

Discovery va mai difuza un documentar pe aceeaşi temă pe 12 aprilie, ora 21:00, - COVID-19: Lupta cu supervirusul,.

Despre PANDEMIA: COVID-19

Se crede că virusul COVID-19 a fost transmis omului de către animale, într-o piaţă din Wuhan, China. Dar cum se întâmplă acest lucru? Experţii prezenţi în documentar vor vorbi atât despre tratamentul pentru noul tip de coronavirus, precum şi despre modul în care virusul este transmis.

Documentarul va analiza şi viteza cu care în doar câteva săptămâni, COVID-19 s-a răspândit în China şi nu numai, alarmându-i pe oamenii de ştiinţă şi profesioniştii din domeniul sănătăţii.

Experţii vor dezvălui de ce COVID-19 este unic, de ce lumea a fost atât de nepregătită pentru el şi ce ar fi putut fi făcut diferit pentru a împiedica răspândirea.

Mai mult, documentarul merge pe urmele declanşării focarului din Statele Unite, răspândirea rapidă a virusului în Seattle şi mai apoi propagarea dramatică şi neaşteptată în toată ţara.

PANDEMIA: COVID-19 va analiza efectele măsurilor drastice adoptate în SUA, deoarece, la fel ca în România, instituţiile, şcolile şi întreprinderile sunt închise pentru a preveni transmiterea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus