Skip to main content

Jurnalista Ioana Ciurlea, proiect nou la Digi24 - Oamenii dimineţii

 
Jurnalista Ioana Ciurlea, proiect nou la Digi24 - Oamenii dimineţii

Jurnalista Ioana Ciurlea lansează un nou proiect editorial, la postul Digi24. Este vorba despre Oamenii dimineţii, o rubrică de interviuri cu actori, muzicieni, oameni de afaceri, medici, activişti.

Publicitate

Oamenii dimineţii va debuta pe 10 martie şi va fi prezentat în cadrul Digimatinal, începând cu ora 8.00. Materialele vor fi văzute atât în cadrul emisiunii Digi24, cât şi pe site-ul digi24.ro, dar şi pe pagina de Facebook Digi24 şi pe canalul de Youtube dedicat proiectului.

Primul invitat la „Oamenii dimineţii” este Melania Medeleanu, care va vorbi despre cum copilul ei a venit ca o minune în viaţa ei, atunci când nu se mai aştepta.

Printre subiectele atinse în interviu se numără şi dezvoluiri despre care este cea mai mare teamă a sa, cum gestionează situaţiile dramatice şi faptul că mulţi copii pe care îi îngrijeşte îşi pierd viaţa, dar şi de ce urmează să aşeze 2.200 de scaune pe străzile din Bucureşti.

Ioana Ciurlea:

„Cea mai frumoasă parte a meseriei mele e că întâlnesc şi cunosc oameni, aşa că «Oamenii Dimineţii» e un proiect care îmi bucură sufletul. Sunt foarte entuziasmată şi de felul în care este filmat acest proiect, pentru că imaginea alb negru ne lasă să îi vedem pe oameni dincolo de detaliile care, uneori, ne fură privirea. Am o listă lungă şi frumoasă de oameni pe care îi voi intervieva şi abia aştept să îi cunoaştem împreună”, spune Ioana Ciurlea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus