Skip to main content

Măsuri de prevenție la Kanal D. Show-ul „Bravo, ai stil!”, mai puține ediții. Dau în loc filme și redifuzări

 
Măsuri de prevenție la Kanal D. Show-ul „Bravo, ai stil!”, mai puține ediții. Dau în loc filme și redifuzări

Kanal D ia măsuri de prevenție în contextul pandemiei de Coronavirus. Postul TV anunță câteva modificări în grila de programe și „restrânge anumite activități ale postului” pentru a-și proteja angajații.

Una dintre aceste măsuri este legată de show-ul Bravo, ai stil! Celebrities, care rămâne doar cu o zi de difuzare, față de patru câte are în prezent.

Publicitate

Astfel, show-ul prezentat de Ilinca Vandici va fi programat doar miercurea de la ora 22:00.

Până acum se vedea miercurea, joia, vinerea și sâmbăta.

Joia vor fi filme românești, de la ora 22:00, iar vineri, de la aceeași oră vor fi programate redifuzări din show-ul Vulturii de noapte, cu Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.

Pe lângă modificările de programe, Kanal D a mai anunțat și că o parte din angajați lucrează de acasă.

Principalele jurnale de știri ale postului Dogan sunt programate de la ora 12:00 și de la ora 19:00 în timpul săptămânii. Jurnalul de seară se vede, în weekend, de la ora 18:00.

Ugur Yesil, CEO Kanal D, despre măsurile luate în contextul epidemiei de Covid-19:

Traversam un context in care este nevoie, in toate aspectele activitatilor noastre, de informare corecta, echilibru si umanitate. Prin actiuni responsabile si respectand recomandarile autoritatilor, vom trece cu bine peste aceasta perioada dificila.

Vom spriji, prin informatii la zi, din surse oficiale, fara exagerari, toate eforturile care se fac deja pentru depasirea acestei situatii sensibile", spune acesta.

Reamintim că și alte instituții media au luat măsuri de prevenție. Printre acestea amintim publicații ca Digi24, Adevărul și Click, Antena 1 și Antena 3, Ringier, Digi24 și Digi FM sau posturile de radio Rock, Kiss, Magic FM.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu