Skip to main content

Mona Nicolici revine în media după 14 ani. A plecat de la OMV Petrom. Va avea emisiune la Europa FM

 
Mona Nicolici revine în media după 14 ani. A plecat de la OMV Petrom. Va avea emisiune la Europa FM

Mona Nicolici, cea care a condus timp de 14 ani departamentul de sustenabilitate și CSR al OMV Petrom, revine în media. Ea va realiza o emisiune la postul de radio Europa FM. 

Publicitate

Despre ce este vorba?

Nicolici se va ocupa de una dintre edițiile Piața Victoriei de la Europa FM. Va prezenta ediția de vineri a programului.

Cum va fi emisiunea?

Mona Nicolici, pentru Paginademedia.ro:

"Sigur că abordarea subiectelor din emisiune va fi făcută din perspectiva sustenabilității și a responsabilității sociale. Vreau să fiu acel cap limpede care să-i ajute pe oameni să vadă pe termen mediu și lung, nu doar pe termen scurt. Pentru că deja putem să vorbim despre viața de dinainte de coronavirus și viața după coronavirus.

Nu m-am gândit niciodată că o să mă întorc în presă în plină a criză a pandemiei, într-un mod de viață pe care noi nu l-am mai avut niciodată, la care nu știu cum și dacă putem să ne adaptăm, dar știu că experiența mea profesională vine într-un moment în care cred că pot să ajut."

Tema primei emisiuni:

"Mă gândesc la toți cei la care alții nu s-au gândit: la oamenii străzii, de exemplu, care pot fi o sursă de infectare. La cazurile sociale, dar și la soluțiile pentru aceste cazuri, dar la modul concret.

O să lansez și o campanie în prima emisiune, pentru una dintre cele mai mari probleme pe care le are România acum și cu care nu poate să răzbească: secțiile de Terapie Intensivă (ATI) din România și dotarea lor"

De altfel, toate emisiunile vor veni cu soluții foarte concrete și cu campanii care să ajute oamenii. Cumva, tot ce am învățat eu va fi acolo.

Prima emisiune va fi mâine, vineri 20 martie, de la ora 18.00.

Mona Nicolici a plecat de la OMV Petrom în urmă cu zece zile.

"Simt că în 14 ani am făcut tot ce puteam să fac acolo. Am simțit că este momentul să ies din zona de corporație și să dezvolt lucruri mai mult", spune ea, adăugând că se va implica în noi proiecte care țin de sustenabilitate și responsabiliate socială.

"Voi fi jurnalist, dar și coordonator de campanii și expert în zona de sustenabilitate", a mai spus Mona Nicolici.

Carte de vizită (via LinkedIn):

2006-2020: Head of Sustainability OMV Petrom. A fost implicată în proiecte de CSR precum Țara lui Andrei, România Meseriașă, România plantează

2004-2006: Consilier comunicare al Ministrului Economiei

2002-2004: Jurnalist B1 TV

1992-2001: Jurnalist și prezentator Antena 1

Citește și: Cătălin Striblea pleacă la Europa FM. A fost ultima zi la Digi FM

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu stiu cat de capabila este, dar e una dintre cele mai frumoase prezentatoare pe care le au avut programele de stiri din tara. Ea si cu melania medeleanu
  • Aceste știri cosmetizate, nu știu dacă ne se numesc tale news atunci când ar putea sa nu corespundă realității, trag saitul asta in jos oricât munciți la el. Ce om întreg la minte crede că pleacă cineva/oricine din poziția asta de șef in omv Petrom de pe un mega salariu și poziție în presă la Europa fm, că în media cum bine știi sait de media e o saracie lucie cum știm de multi ani?! Dacă va schimbați numele in saitul de piar nu știu dacă ar fi o minciună mai mare față de acum.

Trimite un comentariu