Skip to main content

Andra, Irina Rimes, Gașca Zurli și Alina Eremia, nominalizați la o gală Nickelodeon din SUA. Cum se votează?

 
Andra, Irina Rimes, Gașca Zurli și Alina Eremia, nominalizați la o gală Nickelodeon din SUA. Cum se votează?

Artiști din România sunt pentru prima dată nominalizați la gala canalului de desene animate Nickelodeon - Kids Choice Awards, care va avea loc în Statele Unite ale Americii.

Andra Măruță (jurat Românii au talent), Gașca Zurli (fondată de Mirela Retegan), Alina Eremia și Irina Rimes (antrenor la Vocea României) sunt numele, din țara noastră, nominalizate la gala de la Los Angeles.

Publicitate

Gala are loc pe 22 martie, iar în România va fi difuzată pe 25 martie, de la ora 19:00, la Nickelodeon. 

Nume celebre de pe tot globul sunt nominalizate la eveniment: Justin Bieber, Beyoncé, Billie Eilish, Chris Evans, Ariana Grande, Kevin Hart, Dwayne Johnson, Patrick Mahomes sau Taylor Swift.

Vedetele din țara noastră sunt nominalizate la categoria „Cel mai iubit star românesc”, informează reprezenanții postului TV.

Fanii își pot vota favoriții până pe 22 martie, pe site-ul Kids Choice Awards. În România, copiii își pot susține artiștii favoriți pe Nickelodeon.ro. 

Andra Măruță, despre nominalizare:

„Sunt foarte fericită să fiu nominalizată la aceste premii! Să fiu una din preferatele copiilor înseamnă foarte mult pentru mine. Știu că ei apreciază sinceritatea, umorul, autenticitatea, așacă sunt onorată să fiu printre artistele nominalizate. Mulțumesc tuturor fanilor mei, fie că sunt încă în scutece sau sunt străbunici!"

Mirela Retegan (Gașca Zurli):

„Zurli este mândria mea și sunt tare bucuroasă când faima noastră depășește granițele României. Mă bucur să afle lumea întreagă că noi, aici, în România, facem copiii să râdă, să cânte și să danseze fericiți pe cântecele noastre. Gașca Zurli este despre iubire și prietenie, despre fericire și pupici cu sclipici! Este o onoare pentru noi să fim nominalizați în elita divertismentului mondial pentru copii.”

Alina Eremia: 

„Sunt plăcut surprinsă să fiu nominalizată. Sunt foarte fericită că oamenii m-au votat și sper să o facă în continuare. Aș fi mândră să reprezint România în cadrul premiilor.”

Irina Rimes:

„Mereu mi-am dorit să fiu mai aproape de copii decât de maturi, pentru că al lor este viitorul. Dacă reușești să stârnești pasiunea în sufletul unui copil, apoi nu exista armă mai puternică decât aceea. Sunt foarte fericită să știu că am ajuns la sufletul lor, că îmi înțeleg muzica și cămă apreciază. Pentru mine nu există o răsplată mai sincera decât asta!”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu