Skip to main content

Școală TV. La TVR. Teleșcoala, soluția Guvernului cât școlile sunt închise din cauza Coronavirusului

 
Școală TV. La TVR. Teleșcoala, soluția Guvernului cât școlile sunt închise din cauza Coronavirusului
Foto | Pexels

Soluție de avarie din cauza Coronavirusului - Școala la TV. Elevii ar putea face „Teleșcolă”, adică „ore” de școală la TV, la TVR, după cum scrie Edupedu.ro care citează Ministerul Educației.

Ministrul Monica Anisie a anunțat un parteneriat cu Televiziunea Română pentru acest proiect. Mai exact, ar fi vorba despre cursuri televizate pentru perioada în care școlile sunt închise din cauza epidemiei de Coronavirus.  

Publicitate

Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții TVR au confirmat informația. 

Aceștia au mai adăugat că proiectul este în lucru și urmează să fie stabilite toate detaliile în perioada următoare. 

Programele de Teleșcoală vor fi realizate „cu prioritate” pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a: „Pentru a asigura continuitatea pregătirii în vederea susținerii examenelor naționale”, după cum anunță instituția.

Documentul prin care Ministerul Educației anunță proiectul cu TVR via Edupedu.ro

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Vrajeala. Aveau combinatia asta pe teava demult, cam de jumatate de an. E o smecherie la mijloc facuta cu un fost ministru al educatiei. Nu s-au trezit astia din TVR acum sa ajute copiii asa din oficiu, dar au schimbat promovarea folosindu-se de oportunitate, nu are legatura cu virusul ci cu parazitii. Ar trebui sa le fie rusine ca profita de pe urma situatiei. Daca sunteti jurnalisti, va provoc sa gasiti combinatia din spate. Astia nu fac nimic peste noapte sa sa raspunda in timp la o urgenta.
  • Deci nu se dorește ca proful elevilor sa tina legătura cu aceștia, ci se aduce la TV câte un prof de fiecare disciplina ca să predea la fiecare nivel. Asa se făcea pe vremea lui Ceaușescu,dar nu în caz de coronavirus, ci erau cursuri permanente, cel puțin săptămânale, venite în sprijinul elevilor. Cel puțin la matematica, lb romana și limbi străine.
    Acum vad ca se reinventează vremurile de mult apuse. Nu e rău....

Trimite un comentariu