Skip to main content

Survivor, de la Kanal D, continuă filmările în Republica Dominicană, unde e stare de urgenţă din cauza Coronavirsului

 
Survivor, de la Kanal D, continuă filmările în Republica Dominicană, unde e stare de urgenţă din cauza Coronavirsului

Show-ul Survivor, de la Kanal D, continuă filmările din Republica Dominicană, unde s-a declarat stare de urgenţă din cauza Coronavirusului.

Publicitate

Potrivit unor surse Paginademedia.ro din interiorul postului, emisiunea nu îşi va opri, momentan, filmările.

Reality show-ul postului Dogan a luat startul în luna ianuarie, iar regimul de producţie este următorul: distanţa dintre ziua de filmare şi momentul în care respectivele momente ajung pe post este de aproximativ două zile.

O suspendare a filmărilor ar însemna şi eliminarea emisiunii din grilă pentru o perioadă. Show-ul este difuzat sămbătă, duminică, luni şi marţi, de la ora 20:00.

Antena 1, un alt post care filma în Republica Dominicană, a decis să suspende intempestiv filmările pentru emisiunea Insula iubirii, chiar la câteva zile după ce echipa ajunsese acolo.

Reamintim că în această perioadă, majoritatea posturilor de televiziune au fost nevoite să-şi suspende anumite producţii din cauza epidemiei de Covid-19.

Vorbim de producţii precum serialul Vlad, emisiunea Imperiul Leilor (Pro TV) sau emisiunea lui Dan Negru, Next Star (Antena 1).

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Atata timp cat ii tin la izolare, la distanta de posibile pericole, nu vad de ce nu ar continua filmarile. Care ar trebui sa se termine cat mai curand posibil.

Trimite un comentariu

sus