Skip to main content

Filmările la Insula Iubirii, oprite intempestiv. Republica Dominicană a declarat stare de urgenţă din cauza Coronavirusului

 
Foto | Facebook - Radu Valcan
Foto | Facebook - Radu Valcan

Decizie cauzată de pandemie. Filmările pentru show-ul Insula Iubirii, de la Antena 1, au fost suspendate din cauza Coronavirusului. Republica Dominicană, locul unde se filma acum emisiunea, a declarat stare de urgenţă din cauza pandemiei.

Publicitate

Toată echipa, în frunte cu prezentatorul Radu Vâlcan, a fost adusă în ţară, la doar câteva zile după ce ajunseseră acolo. Acum, toţi oamenii din show au intrat în izolare la Bucureşti.

Republica Dominicană fusese aleasă special pentru filmările emisiunii, tocmai pentru că nu reprezenta un pericol la momentul respectiv. Reamintim că Antena 1 a schimbat insula în urmă cu câteva săptămâni. Cele cinci sezoane de până acum au fost filmate în Thailanda.

„Pentru a nu pune în pericol sănătatea echipei de producţie, a concurenţilor şi a ispitelor, filmările au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condiţiile o vor permite”, spun reprezentanţii Antena 1.

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, despre sistarea filmărilor:

„Ne-am întors ieri din Republica Dominicană, din fericire am prins ultimul zbor dinspre Paris spre Bucureşti. Eram la curent cu tot ce se întâmpla în ţară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine şocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit”, a spus acesta.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costel costel
    un lucru bun facut de corona
    sa se inchida si vulpita si am terminat
  • RzV RzV
    Survivor nu e filmat tot prin acea zona? Se vor opri si ei din emisie?
  • eu eu
    In izolare la Firea care cere donatii de mancare ca cica primaria n-are bani.
    O sa le placa mult acolo.
  • Alex Alex
    Și Survivor-ul e în Republica Dominicană, oare va fi la fel și cu emisiunea Kanal D-ului?
  • dalien dalien
    Cu Survivor ce se intampla?

Trimite un comentariu

sus