Skip to main content

VIDEO - SocialWeb. „Dark Mode” şi pe WhatsApp. Cum arată? Care sunt cele mai instagramabile mâncăruri

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

VIDEO. După un episod special SocialWeb News despre Coronavirus, acum un episod cu noutăţi din zona Social Media care ţin de "tehnică".

Publicitate

Unul dintre subiecte este util mai ales acum, acasă: din nou despre Netflix care ne arată, zilnic, un Top 10 al vizionărilor, util în "orientarea" pe platformă. Detalii, în clip.

Cristina Avădănei vorbeşte şi despre varianta Dark a WhatsApp, despre noua faţă Facebook Messenger, dar şi despre cele mai instagramabile feluri de mâncare.

VEZI episodul special despre Coronavirus, aici: Cum să eviţi fake-news despre Coronavirus? Organizaţia Mondială a Sănătăţii informează lumea pe Tik-Tok

Detalii, în continuare, în rubrica SocialWebNews, un parteneriat Paginademedia.ro-SocialWeb.ro.

  • WhatsApp vine acum şi în variantă Dark. Aplicaţia de mesagerie a fost actualizată, iar acum are şi opţiunea Dark Mode, care era până acum doar pe Messenger.

„Dark Mode e util pentru momentele când stai cu ochii în telefon şi locul în care eşti nu e luminat puternic sau chiar eşti pe întuneric. De asemenea, ajută la protejarea ochilor”, ne spune Cristina Avădănei de la SocialWeb.ro.

  • Facebook Messenger are un nou design. Modificările sunt valabile pentru aplicaţia de iPhone. Noua variantă este mult mai simplă, mai rapidă şi ocupă mai puţin spaţiu în telefon.

- „Este un posibil prim pas către unificarea aplicaţiilor de mesaje: WhatsApp, Instagram şi Messenger”, ne transmite Cristina Avădănei.

  • Facebook a făcut o listă cu sfaturi pentru comunicarea dintre pagini de business şi utilizatori. A adunat într-un articol mai multe exemple de bune practici pentru afaceri.
  • Netflix a venit cu un update în care ne arată un top zece filme şi seriale din ţara în care eşti şi accesezi Netflix. În fiecare zi este actualizat.
  • Instagram a schimbat industria restaurantelor. Există restaurante „instagramabile”, adică te ajută să obţii o poză bună, care mai apoi va atrage multe like-uri.

- Printre cele mai instagramabile mâncăruri avem: Pizza, Sushi şi pui

Materialul face parte din rubrica SocialWeb News, în parteneriat cu site-ul SocialWeb.ro.

CARTE DE VIZITĂ. Cristina Avădănei a fondat site-ul SocialWeb.ro în urmă cu 10 ani. Lucrează în Social Media din 2008.

A pornit proiectul SocialWeb "din pasiunea pentru online şi social media".

VIDEO. Ştirile săptămânii în social media: Mesaje pe Instagram Web şi live-uri pe LinkedIn

Citeşte şi: VIDEO - SocialWeb. Episod special: Cum să eviţi fake-news despre Coronavirus? Organizaţia Mondială a Sănătăţii informează lumea pe Tik-Tok. Şi un viral cu Gloria Gaynor


Citeşte şi: VIDEO. NOU. SocialWeb, rubrică pe Paginademedia.ro. Ce e viral pe TikTok? De ce nu va mai merge WhatsApp pe milioane de telefoane?

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ellyyy gabi ellyyy gabi
    Ușor ușor va reprofilați :)), treceți pe iDevice ... in loc sa aduce-ți știri specifice site-ului ... pe unde se taie salariile și cu cât ... cum se merge cu corona pe teren :))

Trimite un comentariu

sus