Skip to main content

VIDEO. Jurnaliştii Digi24, mesaje pentru telespectatori. „Oricât de real şi de mare ar fi acest pericol, e şi în puterea mea să-l ţin la distanţă”

 
VIDEO. Jurnaliştii Digi24, mesaje pentru telespectatori. „Oricât de real şi de mare ar fi acest pericol, e şi în puterea mea să-l ţin la distanţă”

Jurnalişti Digi24 spun #amgrijă, într-o campanie despre efectul epidemiei de coronavirus, în vieţile noastre. „Prezentatorii şi reporterii Digi24 le vorbesc telespectatorilor, cu onestitate, despre gândurile şi temerile lor, dar mai ales despre măsurile pe care le-au luat ei înşişi pentru a se proteja. Vorbesc despre felul în care fiecare poate avea grijă de el şi, implicit, de cei dragi, de cei apropiaţi”, anunţă Digi24.

Publicitate

Postul a început de ieri difuzarea unei serii de spoturi TV în care personaje centrale sunt reporteri de teren sau prezentatori de ştiri. Claudiu Pândaru, Bogdan Ocnaru, Carla Tănăsie, Roxana Lăzărescu sau Mihaeal Brazdeş sunt câteva dintre jurnaliştii postului care apar în campania #amgrijă.

Bogdan Ocnaru:

Mie, coronavirusul mi-a schimbat viaţa. Am o fetiţă de aproape 3 ani şi am decis ca pentru o perioada să nu mai stau lângă ea. Merg la serviciu, iar asta înseamna să o expun unor riscuri. Voi sta departe timp de o săptămână, două, sau cât va fi nevoie. Ea va rămâne cu mama ei, acasă, undeva în Ilfov, iar eu voi sta în Bucureşti. M-am gândit că nicio măsură nu este exagerată atunci când e vorba despre sănătatea lor sau despre sănătatea noastră.

E greu, greu le va fi şi lor, dar dacă asta trebuie să fac pentru siguranţa ei, o fac cu ochii închişi. Fă şi tu orice crezi că e necesar. Sunt convins că putem să trăim, măcar o vreme, fără mall-uri, fără cluburi, cafenele sau baruri. Putem trăi fără să ne plimbam pe stradă, fără să ne înghesuim în autobuze sau în metrou. Ai grijă de tine! Nimeni nu se pricepe la asta mai bine decât te pricepi tu!”

Roxana Lăzărescu:

Oricât de real şi de mare ar fi acest pericol, e şi în puterea mea să-l ţin la distanţă. Grija e sănătoasă. Copilul nu mai merge la şcoală, filmul la care plănuiam să mergem în weekend a picat de pe listă, ne spălăm pe mâini de un milion de ori pe oră… Lista mea continuă, sunt convinsă că şi a dumneavoastră seamănă mult cu a mea, dacă nu cumva e la fel. E o listă despre care eu cred că merită să o bifez, punct cu punct. Grija e foarte sănătoasă”, spune Roxana Lăzărescu

Carla Tănăsie:

Cred că nu e niciodată prea târziu să învăţ ceva. Nu e niciodată târziu şi, mai mult decât atât, nu e niciodată ruşinos să învăţ ceva aparent banal precum spălatul CORECT pe mâini. Corect înseamnă, în această perioadă, sănătos. E primul lucru care stă cu totul în puterea mea ca să ţin acest pericol real cât mai departe de mine. Ajung să mă spăl pe mâini, să le curăţ cu dezinfectant de o mie de ori pe zi, aproape că obsesiv. E prea mult? Nu cred. E în puterea mea să fac asta. Eu sunt primul om care are grijă de mine şi, astfel, şi de cei din jur”

Teodora Tompea:

„Probabil că cea mai valoroasă lecţie pe care am învăţat-o e aceasta: primul om care are grijă de mine sunt eu. Şi, când fac asta, n-am grijă doar de mine, ci şi de cei din jur, de cei dragi. Sigur că zilele astea nu-s zile obişnuite, dar şi mai sigur e că nimic din ce pot preveni eu singură nu e deloc prea mult!”

Prezentăm în continuare câteva dintre spoturile campaniei

Claudiu Pândaru

Mihaela Bradeş

Ioana Ciurlea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion ion
    " Putem trăi fără să ne înghesuim în autobuze sau în metrou"
    Un prompterist ca tine sigur poate sa citeasca, cu greseli, si de acasa. De fapt ,poti sa nu mai apari niciodata la tv si n-o sa observe nimeni.
    Mandruta era un vizionar cand era concediat de la Protv. Inregistra jurnalul de seara ca sa nu se viruseze.

Trimite un comentariu

sus