Skip to main content

(P) Contagion, filmul "în oglindă" al pandemiei, pe AMC. Pe 3 Mai, de Ziua Presei

 
(P) Contagion, filmul "în oglindă" al pandemiei, pe AMC. Pe 3 Mai, de Ziua Presei

(P) "Nothing spreads like fear". Pelicula Contagion, o peliculă de acum câţiva ani despre o pandemie, un film despre care cei care l-au văzut spun că reflectă "în oglindă" actuala epidemie, va fi pe postul AMC.

Publicitate

Când va fi difuzat filmul? În continuare.

Înainte, o mică precizare: AMC se alătură iniţiativei #StaiAcasă şi a pregătit o serie de filme emblematice pentru telespectatori, de la Matrix la Harry Potter, cu actori de la Al Pacino la Arnold Schwarzenegger.

Contagion este una dintre peliculele despre care s-a vorbit cel mai mult de când a izbucnit pandemia de coronavirus. Asta pentru că, deşi este o producţie de ficţiune, pelicula surprinde fidel etapele prin care trece un astfel de fenomen la nivel mondial.

"Nothing spreads like fear" este supratitlul de pe afişul filmului Contagion (din 2011), o afirmaţie care nu mai are nevoie de niciun comentariu.

Un film cu Matt Damon, Kate Winslet şi Jude Law, regizat de Steven Soderbergh.

Când va fi pe AMC?

Filmul Contagion este programat pe data de 3 mai, la 20.15

Este doar unul dintre filmele prin care canalul TV doreşte să atragă atenţia telespectatorilor că îşi pot petrece timpul liber urmărind producţii de marcă, ce au redefinit istoria cinematografică, filme cu actori precum: Keanu Reeves, Uma Thurman, Al Pacino, Daniel Radcliff, Arnold Schwarzenegger, John Travolta sau Samuel L. Jackson.

De altfel, în luna aprilie şi până la terminarea stării de urgenţă, toate televiziunile ce aparţin AMC Networks Internaţional - Europa Centrală şi de Nord s-au alăturat iniţiativei „#staiacasă”.

Întregul portofoliu de televiziuni din România al AMCNI CNE afişează pe ecran mesajul #staiacasă, lângă logo-urile posturilor TV: AMC, Filmcafe, TV Paprika, Minimax şi JimJam.

Programul filmelor emblematice din campania AMC #stai acasă:

  • Harry Potter (9 aprilie) - emblematic pentru universul fantasy inegalabil creat
  • Kill Bill 1+2 (vineri, 10 aprilie şi sâmbătă, 11 aprilie) – de referinţă prin readucerea în atenţia publicului a filmelor chinezeşti de arte marţiale
  • Scarface (21 aprilie) - reprezentativ pentru genul filmelor despre mafie
  • Machete şi Machete: ucigaş meseriaş (17 şi 18 aprilie) - despre un justiţiar din comunitatea hispanică
  • Trilogia Matrix (24, 25, 26 aprilie, de la ora 19.35) - bornă în istoria filmului SF
  • Terminator 3 (25 aprilie) - emblematica producţie cu Arnold Schwarzzeneger
  • Pulp Fiction (1 mai) - emblematic prin aducerea pe marele ecran a universului „pulp” din revistele americane de benzi desenate cu eroi şi cu scene violente
  • Contagion (3 mai) - semnificativ prin prezentarea extrem de realistă a epidemiei.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DUMITRIU DAN DUMITRIU DAN
    Majoritatea filmelor de mai sus sunt difuzate pentru a nu stiu cata oara in ultima vreme. Vezi de pilda "Kill Bill" si seria "Machete". Asa ca nu e nicio bucurie.
  • Dan Dan
    L-am vazut pe data de 29 martie la AMC, pentru prima data cand m-am uitat la acest post, dar m-au dezamagit ca nu l-au dat pana la sfarsit. Eu n-am stiut cum se termina, dar in aceeasi zi l-a vazut o prietena pe net si mi-a zis care e finalul, ca din ce s-a dat la TV n-am inteles!
  • Manu Manu
    Contagion a fost difuzat săptămână trecută,fara finalul care lămurea totul.
  • Manu Manu
    A fost difuzat săptămână trecută,fara finalul care lămurea totul.

Trimite un comentariu

sus