Skip to main content

CNA a decis: Viceprimarul Sectorului 2 își face campanie în afara legii la Canal 33

 
CNA a decis: Viceprimarul Sectorului 2 își face campanie în afara legii la Canal 33

VIDEO. Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, își face campanie în afara perioadei electorale la postul de televiziune Canal 33.

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a decis, săptămâna trecută, să trimită o somație postului de televiziune unde viceprimarul este invitat permanent al emisiunii Alegerea lui Popescu.

Paginademedia.ro a scris încă de acum două săptămâni despre faptul că Dan Cristian Popescu apare săptămânal la Canal 33, la limita legii.

Talk-show-ul cu Dan Cristian Popescu (care și-a declarat intențiile de candida la viitoarele alegeri) are un nume cu conotații electorale: ALEGEREA lui Popescu. Emisiunea se deschide cu un generic ca un clip electoral, iar numele este scris albastru pe galben – culorile PNL.

De ce „alegerea”? Pentru că Dan Cristian Popescu „alege” subiectul. „Nu am gândit-o ca pe ceva electoral”, susținea viceprimarul, pentru Paginademedia.ro. 

Legislația pe care a încălcat-o Canal 33:

"Publicitatea, pozitivă sau negativă, în legătură cu partide politice, oameni politici, mesaje politice este interzisă, cu excepţia perioadelor de campanie electorală."

De ce să apari la un post cu audiență nesemnificativă, ca om politic?

Dan Cristian Popescu este cotat drept unul dintre potențialii candidați PNL cu șanse la Primăria Sectorului 2. La începutul acestui an, a avut o campanie outdoor, cu mesajul De ce Popescu?

Emisiunea de pe Canal 33 a făcut posibilă apariția unor noi panouri care, aparent, promovează emisiunea, dar care, prin numele emisiunii, au un mesaj electoral: Alegerea lui Popescu

VIDEO. Genericul emisiunii Alegerea lui Popescu, cu Dan Cristian Popescu:

 

Citește și: VIDEO. De ce Popescu? Viceprimarul sectorului 2, emisiune cu nume electoral la un post de Cartea Recordurilor

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • RzV asta cu închiderea e mult
    Altele mai mari fac pe ocolite campanie si abia sunt sancționate
    Ma rog,acest canal cu audienta care tinde la 0 din "mast cheri" cum zic unii,e dintr un lung șir din care nu stiu ce fac acolo,pe cand alte posturi cu potențial mai bun,nu intra;dar deh, alea sunt pe bani
  • Era de asteptat ca acest canal a fost facut strict pentru campania electorala. Se prezinta doar ce se face bine si tot ce viseaza ei ca vor face sa isi atraga electorat. CNA trebuia sa aiba in vedere asta inca de cand a dat licenta si sa ii atentioneze inca de atunci ca la prima abatere sa le inchida postul.

Trimite un comentariu